Blue Connect PLUS, een nieuwe en verbeterde versie van de BLUE CONNECT van Fluidra

BLUE CONNECT: de persoonlijke Plug & Play assistent voor het onderhoud van het water van zwem- en bubbelbaden! Voor de installatie is slechts 3 minuten nodig en het gebruik is snel, eenvoudig en … aangesloten!

Blue Connect PLUS biedt de gebruiker nog meer opties via de nieuwe B+ Smartphone applicatie: 20 dagelijkse metingen, weersvoorspellingen voor de komende 5 dagen, meerdere gebruikers voor hetzelfde bad, gegevenshistorie en gepersonaliseerde meldingen.

Maak je dus geen zorgen meer over het waterevenwicht van je zwem- of bubbelbad! Blue Connect PLUS meet de belangrijkste waarden en stuurt de gegevens direct naar de smartphone via de B+ applicatie. Hiervoor gebruikt Blue het Sigfox-netwerk, speciaal bestemd voor aangesloten producten. Indien de locatie van de gebruiker niet gedekt wordt door Sigfox, is het mogelijk om de Blue Connect met Wi-Fi te gebruiken dankzij de Blue Extender.

Zeer handig in geval van automatische afdekkingen: Blue Connect hoeft dankzij Blue Fit50 niet meer in het zwembad te blijven drijven. Met dit accessoire kan Blue Connect in het technisch lokaal geïnstalleerd worden.

De nieuwe versie Blue Connect PLUS analyseert tevens het water van bubbelbaden dankzij een nauwkeurige en betrouwbare 4-in-1 sonde.

Het warme water van bubbelbaden kan snel van kwaliteit veranderen.
Indien nodig, wordt de gebruiker direct gewaarschuwd. Om het water te behandelen, hoef je dan enkel het eenvoudige stappenplan te volgen.

Jij hoeft alleen nog maar te genieten!

Blue Connect PLUS is beschikbaar bij jouw AstralPool verkooppunt:
https://www.blueconnect.io/en/buy/

Over Fluidra
Fluidra is een op de Spaanse beursgenoteerde multinational gespecialiseerd in de ontwikkeling van innoverende producten, diensten en oplossingen voor de particuliere en publieke zwembadmarkt wereldwijd. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 46 landen en bezit de meest bekende en betrouwbare merken, zoals onder andere
Astralpool®, Cepex®, CTX Professional®, Laghetto® by Astralpool en Gré®. Fluidra telt vandaag 5 500 medewerkers verdeeld over 136 verkoopfilialen en 37 productiecentra verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het ontwerp van alle water gerelateerde producten.

Meer weten over Fluidra, bezoek www.fluidra.com | [email protected]