Blueplus Dosing van bluedrops

Compleet waterbehandelingssysteem op basis van RX & pH

De doseer- en regelsystemen van bluedrops zijn ontworpen om de behandelingsproducten te optimaliseren en manuele ingrepen te beperken. Ze zorgen voor ontsmetting door injectie van chemische producten, zoals chloor voor desinfectie, zuur/base voor pH-regeling, en injectie van algicide of vlokmiddel ter aanvulling van de hoofdbehandeling.

Gebruiksvriendelijk doseren & maximaal rendement
De waterbehandelingssystemen werken volgens een principe van dosering en tijdsintervallen die kunnen worden ingesteld volgens de behoeften van het zwembad. Het doseersysteem is een volledig automatisch apparaat waarbij de regeling afhankelijk van het model kan variëren. Sommige modellen kunnen uitgerust worden met amperometrische sondes, bekend om hun hoge precisie en vooral bedoeld voor collectieve zwembaden, waarmee het vrije chloor in het zwembad kan worden gemeten om het automatisch te regelen.

Blueplus Dosing biedt een geavanceerde waterbehandelingsoplossing voor zowel de eigenaar als de zwembadbouwer. De intuïtieve navigatie op het lcd-scherm maakt het toestel eenvoudig in gebruik. Het permanente display van ORP- en pH-waarden geeft je bovendien voortdurende monitoring en controle.

De hoogwaardige pH Blue- en ORP Gold-sensoren, waarborgen nauwkeurige metingen. De geïntegreerde stille doseerpompen dragen bij aan een efficiënte en geluidsarme werking van het systeem. Verder is Blueplus Dosing volledig compatibel met de nieuwe Europese verordening (N°2019/1148), met instelbare pH-correctiemiddelconcentratie en een nieuwe transparante accessoirehouder.

De automatische chloordosering door de ORP-sonde en de intelligente pH-regeling, bieden geavanceerde waterbehandelingsopties. Het systeem geeft ook aan hoeveel de watertemperatuur bedraagt en voorziet in een meertalig alarmbericht dat de oorzaak van storingen aangeeft.

Blueplus Dosing zorgt voor een betrouwbare en veilige werking. De eenvoudige installatie en montage maken het systeem compleet, waardoor het een optimale keuze is voor effectieve zwembadwaterbehandeling.

Bekijk de volledige productfiche hier.

Meer info:
[email protected]
www.bluedrops.eu