Chemicaliën bij SCP BENELUX, een extra service

Jaar na jaar breidt SCP Benelux haar assortiment van desinfectie- en onderhoudsproducten voor zwembaden en spa’s uit om aan alle verwachtingen van haar klanten te voldoen.

In onze catalogus van 2021 kunt u de assortimenten vinden of ontdekken. 

    • ACTI (exclusief SCP) met alle noodzakelijke producten voor chloordesinfectie, pH en TAC-regulering en aanvullende behandelingen zoals vlokmiddelen, anti-kalkaanslag, filter- en waterlijn-reinigers, anti-algen, overwinteringsproducten en tenslotte het ACTI EXPERT programma met de vloeibare zwembadafdekking, anti-fosfaatmiddelen, Metal’Fix, Alkafix en natuurlijk klaringsmiddel.

 

    • MELPOOL waarvan de producten Nederlands gekeurd zijn alsook voor België.

 

    • HTH® en z’n programma chloorproducten zonder stabilisator, alsmede alle gebruikelijke aanvullende producten: pH+, pH-, Alkanal, RegularFloc patroon, Borkler Gel, Metalstop en testers (vloeibaar of DPD-tabletten).

 

    • AQUAFINESSE (exclusief SCP) en al zijn desinfectie- en onderhoudsproducten voornamelijk voor spa’s maar ook voor zwembaden, die het mogelijk maken de hoeveelheden chloorhoudende producten die gewoonlijk worden gebruikt aanzienlijk te verminderen. Het assortiment wordt voorzien van onze Inflatable Kit speciaal ontworpen voor opblaasbare spa’s, een heel grote markt!

 

  • LO-CHLOR: Een volledig assortiment van erkende kwalitatieve producten.

Tot slot onze niet te vergeten traditioneel assortiment van FLOVIL.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en aanbiedingen op maat [email protected]

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg, B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40
Fax : +32 (0)2 386 03 41
[email protected]