CHEMICALIËN BIJ SCP BENELUX, een extra service…

Jaar na jaar breidt Benelux haar assortiment van desinfectie- en onderhoudsproducten voor zwembaden en spa’s uit om aan alle verwachtingen van haar klanten te voldoen.
In onze catalogus van 2019 kunt u de assortimenten vinden of ontdekken.


ACTI
(exclusief SCP) met alle noodzakelijke producten voor chloorbehandeling, pH en TAC-regulering en aanvullende behandelingen zoals vlokmiddelen, anti-kalkaanslag, filter- en waterlijn-reinigers, anti-algen, overwinteringsproducten en tenslotte het ACTI EXPERT programma met de vloeibare zwembadafdekking, anti-fosfaatmiddelen, Metal’Fix, Alkafix en natuurlijk klaringsmiddel.

MELPOOL met hetzelfde type producten,
maar met chloorhoudende producten die alleen
voor Nederland zijn goedgekeurd.

HTH® en diens gechloreerde producten programma zonder stabilisator, alsmede alle gebruikelijke aanvullende producten: pH+, pH-, Alkanal, Rapidfloc, Borkler Gel, Metalstop en testers (vloeibaar of DPD-tabletten).

 

AQUAFINESSE (exclusief SCP) en al zijn desinfectie- en onderhoudsproducten voornamelijk voor spa’s maar ook voor zwembaden, die het mogelijk maken de hoeveelheden chloorhoudende producten die gewoonlijk worden gebruikt aanzienlijk te verminderen.

En tot slot alle producten uit de
LO-CHLOR en FLOVIL assortimenten.

Om alle Europese agentschappen te ondersteunen bij hun selectie en levering van chemische producten, kan SCP nu ook rekenen op Sébastien Chigot, de nieuwe Water Treatment Product Manager sinds 18 februari. Sébastien werkt bij SCP Europe in Massy/Frankrijk en zal momenteel een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de SCP water- en chemische behandelingsactiviteiten in Europa, zowel voor residentiële en openbare toepassingen alsmede voor de spa-markt.

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en aanbiedingen op maat [email protected]

 

SCP BENELUX SA
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tél. : +32 (0)2 386 03 40 / Fax : +32 (0)2 386 03 41
[email protected]