Dan wordt zwemmen een belevenis

Nieuwe led schijnwerpers voor de HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER

De HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER wekt een gelijkmatige, krachtige stroming op als in natuurlijke wateren. Als nieuwe accessoires biedt het bedrijf uit Hameln nu gekleurde led schijnwerpers aan, die het zwembad in aan stemmingsvol licht dompelen.

De nieuwe schijnwerpers bevatten de kleuren blauw, groen en rood en worden in het inbouwkanaal van de installatie direct achter de turbines ingebouwd. Aangezien de led het licht vanuit van deze positie midden in de stroming uitstralen, ontstaat een oplichtende wateroppervlakte. Dankzij de speciale constructie van de schijnwerpers met verschillende sterke leds kunnen naast de kleuren blauw, groen en rood nog veel meer kleurtinten worden uitgestraald. De schijnwerpers kunnen zo worden ingesteld, dat haar kleur afhankelijk van de intensiteit van de stroming verandert.

Binder HydroStar LED Scheinwerfer + Touch Display

Met de led schijnwerpers breidt BINDER zijn unieke HydroStar turbine-zweminstallatie uit met een aantrekkelijke functie: de aangename lichtsfeer draagt bij tot de ontspanning en zorgt voor een heel bijzondere zwemervaring. De lege ruimte in het inbouwkanaal achter de turbines wordt op die manier optimaal benut.

De led-schijnwerpers kunnen bij nieuwbouw van een zwembad heel eenvoudig worden geïnstalleerd. Zij kunnen worden bediend met een afstandsbediening of via het nieuwe aanraakscherm van BINDER. Met de display kan men ook de HydroStar zelf bedienen en trainingsprogramma’s aanmaken of kleine golven opwekken.

HydroStar van BINDER is geschikt voor de aansluiting op het normale elektriciteitsnet en gebruikt slechts 20 tot 50 procent van de energie die traditionele tegenstroominstallaties nodig hebben. De installatie werkt bijzonder geruisloos en is onderhoudsvrij. HydroStar en de accessoires zijn bij de geautoriseerde dealer verkrijgbaar.

Contact:

BINDER GmbH & Co. KG
Reichardstraße 16
31789 Hameln

Telefoon: +49 5151 96266-0
Fax: +49 5151 96266-49

E-mail: [email protected]
Website: www.hydrostar-binder.de

Perscontact:

Köhler + Partner GmbH
Brauerstraße 42
21244 Buchholz i.d.N.

Telefoon: +49 4181 928921-0
Fax: +49 4181 92892-55

Mail: [email protected]
Website: www.koehler-partner.de