Elbtal Plastics: de beste keuze voor de gezondheid van u en uw gezin

De corebusiness van en passie van Elbtal Plastics ligt bij de productie van liners en versterkte membranen voor zwembaden. Als wereldwijde specialist in pvc-kitten richt Elbtal Plastics zich graag op deze markt. Het merk ELBE Pool Surface® – Made in Germany – heeft de hoogste kwaliteitsnormen en weet klanten over de hele wereld te overtuigen.

Voorbij de gevestigde normen
Elbtal Plastics was het eerste bedrijf dat met een ftalaatvrij zwembadmembraan op de markt kwam. Ftalaten, al meer dan een halve eeuw gebruikt in pvc-producten, worden nu vervangen door duurzaam geproduceerde stoffen waarmee we onze liners voorzien van een ​​coating met een langere levensduur.

Onze elite® zwembadcoating is een innovatief product dat indruk maakt op vele manieren. Vooral de uitstekende oppervlaktebescherming die de beste vlek- en vervagingsweerstand op de markt biedt maakt dit product extra uniek en kwalitatief. Met elite® biedt Elbtal Plastics een versterkt membraan voor zwembaden dat jarenlang optimale resultaten garandeert, zelfs bij openbare zwembaden.

Het revolutionaire oppervlak van onze elite® zwembadcoating valt op door zijn niet te evenaren weerstand tegen chloor, uv en algen. Dit vergemakkelijkt de reiniging van het zwembad en vermindert onderhoudswerkzaamheden aanzienlijk. elite® heeft de norm EN 71-3 voor kunststoffen die in de speelgoedindustrie worden gebruikt om kinderen te beschermen tegen gevaarlijke elementen. De verscheidenheid aan kleuren stelt geen grenzen aan uw verbeeldingskracht. De elite® antislipmembranen met het speciale reliëf zorgen voor maximale veiligheid op trappen en zwembadingangen.

Overtuig uzelf en leer meer over de voordelen van elite®! Bezoek ons ​​op onze stand op AQUANALE in Keulen van 26 tot 29 oktober 2021. We kijken ernaar uit u bij deze gelegenheid te ontmoeten.

Elbtal Plastics – Zwembaden zijn onze specialiteit!

Meer info:
www.elbtal-plastics.de/en/elbtal-plastics-166.html