De winter in met Bieri SCHUTZNETZ

De temperaturen dalen en de herfst kondigt zich aan. Opdat niet alle bladeren in het zwembad zouden belanden, biedt Bieri hoogkwalitatieve oplossingen voor de overwintering aan.

 

Het Bieri Schutznetz ® reduceert door de verminderde doorlaatbaarheid van het licht de algengroei in het zwembad en beschermt tegen vervuiling van buitenaf. De winterzeilen van Bieri worden individueel op maat van uw project gemaakt, ook speciale uitvoeringen voor bovengrondse of half ingebouwde zwembaden zijn mogelijk.

Dankzij de meegeleverde spantouwen kan het zeil zeer snel en eenvoudig geplaatst worden. Het Bieri winterzeil is verkrijgbaar in blauw, groen of grijs.

Thermocover – Rollshutz

Naast de winterzeilen is Bieri ook fabrikant van hoogwaardige schuimafdekkingen Thermocover en veiligheidsafdekkingen Rollschutz.

 

 

Met de Thermocover, een schuimafdekking opgebouwd uit 3 lagen; een met vezel versterkte gladde bovenlaag, een schuimlaag en een speciale, dampdichte folie, worden hoge isolatiewaardes bereikt. De opbouw van het zeil en het strakke design maken dat de Thermocover behoort tot de meest hoogwaardige manuele afdekkingen op de markt.

Ook de Rollschutz, gefabriceerd uit het meest hoogwaardige PVC-materiaal en met haar typische versterkte boorden straalt Zwitserse kwaliteit uit. De afdekking is “kindveilig” en voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Deze afdekking die tegelijk zomer – en winterzeil is, zorgt voor een grote besparing in de verwarmings– en onderhoudskosten.

 

Zwitserse kwaliteit

Sinds meer dan 30 jaar produceert Bieri in haar eigen productiesite in Zwitserland op maat gemaakte zwembadafdekkingen. Door de jarenlange ervaring in de omgang met gecoate weefsels en technisch textiel beschikt Bieri over een diepgaande en steeds verder groeiende know-how die actief ingezet wordt om de wensen van klanten om te zetten in kwalitatieve oplossingen.

 

Voor meer informatie: https://bieri.ch/poolabdeckungen/
Uw dealer in België:

Speck Pompen België, Bierweg 24, 9880 Aalter

Voor meer info, contacteer ons via [email protected]
www.speckpompen.be