DE ZENIT 60 REINIGER: NU EXCLUSIEF BIJ SCP BENELUX

Maximale prestaties met minimale inspanning…

Het exclusieve SCP programma van elektrische reinigers ‘Zenit’ van Maytronics is dit jaar uitgebreid met het model Zenit 60.

Dit nieuwe model heeft het beste van het Z-programma Systeem PowerStream, waarmee het volledige oppervlak wordt bestreken, gecombineerd met de Dynamic™ dubbele aandrijfmotor, met multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.

De Cloud biedt de Zenit 60 connectiviteit 24/7 voor geavanceerde bediening en beheer op afstand (werking, uitgestelde start, reinigingsgeschiedenis…), dynamische services en proactieve meldingen aan de gebruikers. De service wordt vereenvoudigd door diagnose en software-updates op afstand.

Bovendien verhindert de extra afdichting van de filter de terugkeer van fijn stof in het zwembad. Resultaat: betere prestaties.

Dikkere patroonpanelen voor een nog groter bereik zijn optioneel verkrijgbaar (x2).

Deze nieuwe reiniger is geschikt voor zwembaden met een maximale lengte van 15m en reinigt de bodem, de wanden en de waterlijn. Drie reinigingscycli bieden een maximale reiniging met minimale inspanning: 1u30 – 2u00 – 2u30.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie  of om een bestelling te plaatsen. Hou er rekening mee dat er dit jaar slechts een beperkt aantal apparaten beschikbaar zijn.


Wekelijkse programmering dankzij de nieuwe IOT-box

 

 

Via real-time verbonden met de cloud via de MyDolphin™ PLUS smartphone-app

 

 

Transportwagen inbegrepen

 

 

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]