Doordachte techniek voor overloopzwembaden, exclusief van en bij pomaz

Overloopzwembaden zijn helemaal in. En met de juiste technieken zijn ze ook nog eens energievriendelijk. Pomaz levert exclusief diverse producten voor een doordachte technische installatie voor overloopzwembaden. Door het juist toepassen en schakelen van de diverse producten onderling kan de zwembadbezitter met juiste en sterke argumenten besparen op onder andere energie.

  • Aqua Easy automatische ventielen

Voor de automatische schakeling tussen aanzuiging via overloopgoot of direct uit het bad, via bijvoorbeeld de bodemput. Pure energiebesparing zodra de afdekking gesloten is.

Ook kent dit automatisch terugspoelventiel een zeer gering drukverlies en is deze om te schakelen zonder dat de installatie wordt stopgezet. In ruststand staat het ventiel in de stand filteren, dus ook bijzonder veilig. Gecertificeerd voor Belgaqua.

  • Aqua Easy Control Plus schakelkast

Een intelligente sturing voor overloopzwembaden die geheel automatisch en economisch omgaat met het terugspoelproces. Ook zorgt deze sturing op basis van tijd of buitentemperatuur voor het automatiseren van de omschakeling van aanzuiging via het zwembad of overloopgoot. Deze diverse intelligente schakelingen zorgen ervoor dat de Aqua Easy Control Plus sturing, in combinatie met oa de Aqua Easy automatische ventielen, zorgdraagt voor de meest gunstige economische omgang met de techniek van een overloopzwembad.

  • Optidrive frequentieregelaar

Met deze frequentieregelingen wordt door het terugbrengen van het geleverd aantal Hz al snel een energiebesparing gerealiseerd van 50%. Om echter de meest optimale besparingen te realiseren dient de pomp ‘ingeleerd’ te worden. Een energiebesparing van maar liefst 70% is dan haalbaar.

Meer info: www.pomaz.nl