FITT B-ACTIVE

Het is vervaardigd met gepatenteerde technologieën en onderscheidt zich door een onuitwisbare markering onder het membraan die traceerbaarheid garandeert. De FITT B-Active slang is volledig Made in Italy en biedt een dubbele veiligheid dankzij de 10-jarige verzekeringsdekking en garantie

FITT presenteert FITT B-Active, de flexibele spiraalslang voor het aftappen en transporteren van water van ondergrondse zwembaden en hottubs. Naast de gepatenteerde Chlorine Defence System-foliebescherming tegen chloor en de gepatenteerde Spiral Protection Barrier heeft FITT B-Active ook een D-vormige PVC-spiraal (octrooi aangevraagd) met een extreem hoge weerstand tegen samendrukking. Slangen zijn een belangrijke component van ondergrondse zwembaden. Ze garanderen een constante toevoer van gezuiverd water en moeten tegelijkertijd lange tijd bestand zijn tegen zware omstandigheden. Ze moeten bestand zijn tegen breekkracht als gevolg van mechanische druk van de grond erboven, chemische aanvallen veroorzaakt door ontsmettingsmiddelen zoals chloor en tegen aanpassingen van het systeem zelf die schade of vloeistoflekkage kunnen veroorzaken. Daarom moeten slangen weldoordacht worden gekozen en moet worden geopteerd voor hoogwaardige producten van topkwaliteit die dergelijke problemen en buitengewoon onderhoud als gevolg van beschadiging en slangdefecten voorkomen. FITT B-Active is het ultieme product van FITT’s R&D-team voor onverwachte tegenvallers tijdens de installatie en het onderhoud van ondergrondse zwembaden. Het is zeer gemakkelijk en snel te installeren, 50% bestendiger dan traditionele slangen en heeft een innovatieve bescherming tegen interne chemische aanvallen voor aanzienlijk lagere onderhoudskosten.

De slang is aan de binnenkant bekleed met een speciale gepatenteerde folie die uitgebreide bescherming biedt tegen chloorrijk water (CDS – Chlorine Defence System) en zure omgevingen, wat garant staat voor langdurige prestaties.

FITT B-Active is gemaakt in PVC-P en heeft aan de binnenkant een D-vormige spiraal die zeer goed bestand is tegen breekkracht (tot 34 kN/m²). De D-vormige spiraal garandeert een hoge mate van flexibiliteit en een kleinere kromtestraal (tot 125 mm), wat de installatie eenvoudiger maakt, ook in geval van oneffen terrein.

De stijve spiraal is zelf bedekt met een voering (Spiral Protection Barrier) die fungeert als barrière tegen vroegtijdige verbrossing als gevolg van scheuren door omgevingsstress (ESC – Environmental Stress Cracking).

 

VERZEKERING

FITT biedt een garantie van 10 jaar en een speciale verzekeringsdekking van 10 jaar voor alle schade aan derden, inclusief alle kosten voor het ontgraven, demonteren, opnieuw monteren en overdekken van de flexibele PVC-slang voor zwembaden. FITT B-Active, geproduceerd met gepatenteerde technologieën en gekenmerkt door een onuitwisbare traceerbaarheid onder het membraan, is een volledig in Italië gemaakte slang die een dubbele veiligheid biedt dankzij de 10-jarige verzekeringsdekking en garantie.

Internationale leider FITT is een groep gespecialiseerd in het creëren van complete systemen in thermoplastisch materiaal voor het transporteren van vloeistoffen. Deze systemen zijn ontworpen voor zowel industrieel als constructief gebruik, op infrastructureel of civieltechnisch niveau, en voor binnenshuisgebruik, voor toepassingen die variëren van tuinieren tot hobby’s. FITT werd opgericht in 1969 en heeft een omzet van 222 miljoen euro, waarvan 73% afkomstig uit de export en 850 werknemers op de loonlijst; 9 productievestigingen (6 in Italië en 3 in Europa); 11 logistieke sites wereldwijd en 6 dochterondernemingen.

 

bactive.fitt.com

[email protected]