FITT B-Active: beschermende verpakking voor transport en opslag

Na een gedwongen inactiviteit proberen we geleidelijk weer ons normale ritme terug te vinden. Vele sectoren zijn weer op volle kracht bezig, ook de bouwsector.
Om te kunnen garanderen dat de FITT B-Active Flex en de FITT B-Active Rigid, beide voor ingebouwde zwembaden, onbeschadigd en in perfecte toestand op de bouwwerf aankomen, heeft FITT een speciale verpakking op punt gesteld die de slangen tijdens het transport en de opslag beschermt.

FITT B-Active Flex is verkrijgbaar in rollen van 25 en van 50 meter. Op de twee uiteinden zitten stoppen om vervuiling te vermijden. Elke rol is omwikkeld met een beschermende en recycleerbare folie die beschutting biedt tegen UV-stralen.

De lengtes 2 en 4 meter van de FITT B-Active Rigid worden verpakt in een recycleerbare en UV-bestendige buis. Deze buis is zilverkleurig, dat beschermt tegen stof en vuil, ook wanneer de opslag buiten gebeurt.
De lengte 1,2 meter van de FITT B-Active Rigid wordt in karton verpakt dat voor 85% gerecycleerd werd. Zo beschermen we ons milieu en kan elke buis vanuit de voorraad per stuk geleverd worden.

Alle verpakkingen dragen aan de buitenkant een etiket met alle technische eigenschappen van de producten, de EAN-code, en de QR-code met een link naar de betreffende webpagina.

FITT B-Active Flex en FITT B-Active Rigid, in een recycleerbare verpakking, ontworpen voor een veilig transport van het fabriek tot op de bouwwerf.

Meer info: www.fitt.com