FlowVis flowmeter standaard op prefab filtersets

Een moderne zwembadinstallatie kan eigenlijk niet meer zonder een flowmeting, zwembadbouwers en gebruikers willen immers graag en altijd de flow kunnen aflezen. Dat zal mede het succes van de FlowVis mechanische flowmeter verklaren. FlowVis biedt namelijk een betaalbare (advies verkoopprijs € 175,00) en zeer praktische invulling. De werking is even simpel als doordacht. Zodra de flow over de leiding toeneemt, beweegt de klep binnen in de flowmeter zich richting de open positie. De positie van de klep geeft direct de gecalibreerde flow aan op de flowverdeling bovenop de flowmeter, snel en accuraat.

Er hoeft geen rekening gehouden te worden met een vrije ruimte voor af achter de flowmeter, zowel horizontaal als verticaal te monteren. Omdat er geen bewegende of slijtage onderdelen toegepast worden in de FlowVis flowmeter is een lange levensduur gegarandeerd.

Daarom gaan wij bij Pomaz onze in eigen beheer samengebouwde prefab filtersets bij de volgende productieronde standaard uitvoeren met de FlowVis mechanische flowmeter. In het geval van het prefab filterset type PoolCop is deze reeds standaard en kan de FlowVis tevens als terugslagklep dienen.

www.pomaz.nl