Fluidra: opleidingen in België

FLUIDRA PRO ACADEMY keert terug naar België van 14 tot 18 februari 2022 met het beste van de AstralPool®, Zodiac® & CTX PRO® opleidingen voor de vakman.

Sinds oktober 2021 zijn de opleidingen van de FLUIDRA PRO ACADEMY hervat. Er zijn meer dan 40 sessies in zowel Frankrijk als België die professionals verwelkomen met als doelstelling hen betere kennis mee te geven over de producten van de merken AstralPool®, Zodiac® en CTX PRO®.

Ook voor de vakman blijft opleiding van essentieel belang om nieuwe vaardigheden te verwerven en het beste advies te kunnen geven aan de consument, die steeds veeleisender en beter geïnformeerd wordt.

U moet kunnen vertrouwen op uw teams om advies, deskundigheid en duidelijkheid te verschaffen over de aangeboden producten en diensten. Voor getrainde teams wordt de dienst na verkoop een kans: elke ontmoeting met de klant is een nieuwe kans om uw deskundigheid te tonen. Hoe nauwkeuriger en efficiënter uw medewerkers zijn in hun diagnose of reparatie, hoe trouwer uw klant zal zijn en hoe ontvankelijker voor nieuwe commerciële voorstellen.

FLUIDRA PRO ACADEMY biedt opleidingen voor het hele bedrijf. Ons team van deskundige opleiders bestaat uit onze servicetechnici, productmanagers en commercieel medewerkers. Zij werken al vele jaren samen met onze klanten, worden regelmatig bijgeschoold over nieuwe producten en technologieën en ontwikkelen zelf de opleidingsinhoud om het beste van hun kennis door te geven!

Om onze klanten te ondersteunen, is ons team van 14 tot 16 februari in Charleroi (opleiding in het frans) en van 16 tot 18 februari in Brussel (opleiding in het nederlands).  De onderwerpen die tijdens deze dagen aan bod komen zijn: Waterbehandeling, Warmtepompen, Automatische afdekkingen, Overkappingen, Waterbehandeling door Elektrolyse, Zwembadrobots en Ontvochtiging.

Meer informatie over het programma en inschrijven*:
[email protected]  

*Onze opleidingen zijn uitsluitend bedoeld voor zwembadprofessionals

Meer info:
www.zodiac-poolcare.be
www.astralpool.com