BINDER: geweldig zwemplezier, snelle montage

Het door een turbine aangedreven tegenstroomsysteem EasyStar verandert zwembaden met een druk op de knop in een fitness- en wellnessoase en geeft kleine en middelgrote zwembaden zo een enorme upgrade. Met de nieuwe montagebeugels kunnen vakmannen het retrofitsysteem eenvoudig in alle zwembadtypes installeren: inhangen, bevestigen, uitlijnen, klaar.

De montagehulpmiddelen worden enerzijds gebruikt om oneffenheden of hellende zwembadwanden te egaliseren. Anderzijds zorgen ze voor een stabiele verbinding tussen het tegenstroomsysteem en de zwembadopstand. Omdat de montagehoeken individueel worden aangepast aan het type zwembad, kan de EasyStar-dealer deze altijd optimaal uitlijnen. De hoeken zijn geschikt voor zowel betonnen zwembaden als betegelde zwembaden, roestvrijstalen zwembaden en baden uit één stuk met en zonder helling.

BINDER vervaardigt de montagehulpmiddelen voor skimmerbaden en overloopbaden. Beugels voor skimmerzwembaden kunnen boven of onder de zwembadopstand worden bevestigd en kunnen op aanvraag worden voorzien van een skimmeruitsparing. Bij overloopbaden wordt de beugel op of in de goot geklemd of eraan vastgeschroefd. Ook voor de vaak schuine of getrapte wanden van eendelige zwembaden met skimmers of overloop is er een passende oplossing: BINDER produceert de hoeken voor dit type zwembad met een contoursnede zodat ze perfect in het zwembad passen.

Alle montagehoeken komen overeen met de kleur van de betreffende EasyStar-behuizing (wit / RAL 9016 en grijs / RAL 7035). De montagehulpen kunnen op een afstand van 0 tot 200 mm van de zwembadrandsteen worden gemonteerd, maar speciale hoeken voor grotere afmetingen zijn ook mogelijk.

Zwembaddealers hebben nauwelijks werk met de installatie van EasyStar, omdat het retrofitsysteem eenvoudig over de rand van het zwembad wordt gehangen en er stevig op wordt vastgeschroefd.

Daarnaast hoeven er geen complexe grondwerken of elektrische installaties te worden uitgevoerd, omdat een normale huishoudelijke stroomaansluiting voldoende is voor de stroomvoorziening.

Meer info:
www.binder24.com