Heatcover

Heatcover is de “vloeibare afdekking” die door verschillende zwembaden en zwemvijvers om diverse redenen wordt gebruikt. Men gebruikt de vloeibare afdekking om energie te besparen, uw watertemperatuur stabiel te houden, om verdamping van chemicaliën tegen te gaan of om meer controle te krijgen op de luchtvochtigheid en dus het tegen gaan van de gevolgen van een te natte zwemruimte.

De vloeibare zwembadafdekking is geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden, groot of klein, conventioneel of overloop en kan eventueel in combinatie met een aanwezige afdekking gebruikt worden voor optimale resultaten!

Heatcover is een 100% biologisch afbreekbaar product dat een laagje van 1 à 2 molecule dik bovenop het wateroppervlak vormt en het heeft een hogere kooktemperatuur dan het zwembad of vijverwater zelf. Hierdoor wordt de verdamping van het zwembadwater met 50% geremd met als gevolg dat het warmteverlies sterk wordt beperkt. Door de unieke samenstelling van het product zal het product zich aan het oppervlak geen druppels vormen maar streeft het steeds naar een uniforme monolaag.
Indien u interesse heeft in ons product of een ontmoeting wenst met een van onze medewerkers kan u ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Wij kijken er naar uit om spoedig van u te horen!
[email protected]
www.heatcover.eu
GSM: +31 (0) 6 21 87 38 20