Lancering van CF, het nieuwe merk van de CF group

CF group onthult CF, zijn nieuwe merk van zwembaduitrusting. Na lang geschitterd te hebben met Vitalia, kiest CF group voor een evolutie door het merk samen te voegen onder de vereenvoudigde naam CF. De nieuwe identiteit is opgebouwd rond een gediversifieerd gamma van innovatieve, betrouwbare oplossingen gericht op de bescherming van het milieu en de mens, de kernwaarden van het merk en de groep.

CF wil de standaard worden voor ecologisch verantwoorde zwembaden en biedt vandaag de dag oplossingen die bijdragen aan het welzijn van de gebruikers met respect voor het milieu. Het merk zet zich in voor het ontwerpen van duurzame zwembaden die voor iedereen toegankelijk zijn en positioneert zich als een betrouwbare partner voor uitrusting en onderhoud.

Het CF-assortiment voor de Benelux-markt omvat een uitgebreide selectie essentiële apparatuur voor professionals, die kwaliteit en betrouwbaarheid bieden. Deze omvatten esthetische, waterdichte afdichtingen, hoogwaardige filters, energiezuinige filterpompen, bedieningspanelen voor eenvoudig beheer, warmtepompen om de ideale temperatuur te behouden, robotreinigers, veiligheidsluiken en hoogwaardige afdekkingen.

Elk CF-product is ontworpen met het oog op uitzonderlijke duurzaamheid en optimale prestaties, ondersteund door een toegewijde klantenservice om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Meer info:
[email protected]
+32 02 648 17 82