LMP Pool Parts


Op 23 februari organiseert LMP Pool Parts zijn LMP Village. Na het succes van de vorige jaren hebben we beslist om de Village nog groter te maken, zodat we u nog beter kunnen ontvangen.

Vanaf 14 uur krijgt u de kans om de directie van de groep te ontmoeten en met de belangrijkste partners van gedachten te wisselen. Van die laatste groep worden nog meer vertegenwoordigers verwacht dan vorig jaar. Tijdens het evenement stelt LMP Pool Parts meerdere nieuwigheden voor. Om 18 uur begint het avondfeest met een aperitief. Daarna volgt een loting, waarbij u talrijke prijzen kunt winnen.

Het eigenlijke feest gaat van start rond 20 uur. Tijdens het walking dinner kunt u van tal van verfijnde gerechten genieten. De dag wordt afgesloten met de prestigieuze LMP Party … die ongetwijfeld in een opperbeste sfeer zal verlopen. U kunt deelnemen aan de informatiesessies en/of het avondfeest.

Binnenkort ontvangt u een persoonlijke uitnodiging. Vergeet niet om die volledig ingevuld terug te sturen 20 februari.

Gezien het grote succes van het evenement vorig jaar, schrijft u zich het best nu meteen al in. Het aantal deelnemers per bedrijf wordt beperkt tot twee personen. Vergeet ook niet om te vermelden of u op het avondfeest aanwezig zult zijn. Als u de uitnodiging niet ontvangt, kunt u zich per mail inschrijven via [email protected]

LMP hoopt dat u talrijk van de partij zult zijn.