LMP Pool Parts toont zijn ambities

LMP Pool Parts toont zijn ambities en versterkt zijn marktaandeel in Nederland. Dit beantwoordt aan een sterke vraag van de plaatselijke zwembadbouwers.

De Fija groep en het filiaal LMP Pool Parts zetten door in het groeiproces en verstevigen hun positie in de Benelux. In 2015 heeft LMP Pool Parts het commerciële team versterkt: in juni, door de aanwerving van zijn commercieel directeur en kortgeleden door de aanwerving van een nieuwe medewerker in Nederland. Bovendien legt LMP Pool Parts nog steeds de nadruk op productdiversiteit en –kwaliteit.

In dit kader zal de samenwerking met de bevoorrechte partners worden versterkt om een onberispelijke dienstverlening te waarborgen en zal er voor de klanten een zéér breed productenaanbod zijn. Tal van nieuwigheden worden voorgesteld in de nieuwe catalogus 2016. U zal, onder andere, volgende producten ontdekken: een nieuw gamma ‘’Wellness’’ producten, bouwstenen uitgerust met een hogere dichtheid dan het actuele marktaanbod, bijkomende filters van het merk Waterco, Altéo van ‘’So blue’’ (draadloze niveauregeling) ….
2016 blijft eveneens veelbelovend voor de ontwikkeling van de vervaardigingsproducten van de groep.
Het verkoopcijfer van dit segment is bij LMP Pool Parts (in 2015) met meer dan 30% gestegen. Dankzij de vervaardiging van solar rolluiken, liners, winter- en zomerafdekkingen, oprollers en nog vele andere producten positioneert LMP Pool Parts zich als volwaardige fabrikant met behoud van de verdeling van bekende merkproducten.

LMP Pool Parts maakt vandaag ook deel uit van een groep dat behoorlijk investeert in onderzoek en ontwikkeling.
Deze strategie laat toe om gebruik te maken van verschillende synergieën, noodzakelijk voor een groei binnen een zéér competitieve markt.

Tenslotte meldt LMP Pool Parts alvast dat andere projecten in ontwikkeling zijn om een toekomstige groei te waarborgen.