LPW Ceramic Pools: recordomzet en nieuwe productiemanager

LPW Ceramic Pools, de enige Belgische producent van monoblok zwembaden, kijkt met meer dan vertrouwen de toekomst tegemoet. Het eerste kwartaal van dit jaar werd immers op een spectaculaire manier afgesloten.
Guillaume de Troostembergh (general manager): “Het bedrijf haalde 40% van de jaaromzet van 2015 binnen op drie maanden tijd. Dat ligt deels aan het succes van onze modellen Style, La Plage en Reflea. Vooral La Plage – waarvan we momenteel naast de 11-meter ook een 9-meter uitvoering produceren – piekt in de verkoop.”
Anderzijds boekt het bedrijf uit Aarschot ook successen in nieuwe omzetmarkten die sales & purchase manager Gaëtan Regour aanboort. Zo blijkt Zwitserland een markt met veel potentieel te zijn.

Edmond De Fabribeckers
Wegens de stijgende productienood trok LPW Ceramic Pools een nieuwe productiemanager aan in de persoon van Edmond de Fabribeckers, een voormalige 2de commandant van de 17de Compagnie Para’s in Tielen. De Fabribeckers studeerde af als Burgerlijk Ingenieur Specialisatie Composieten aan de militaire school. In die hoedanigheid hebben vezel versterkte kunststoffen geen geheimen voor hem. En als voormalig commandant van een compagnie para’s is hij gepokt en gemazeld in het organiseren en leiden van een team. De taak van de Fabribeckers bestaat erin de organisatie en de planning van de productie te hertekenen zodat de stijging in de verkoop op een efficiënte en professionele manier opgevangen wordt.

Over LPW Ceramic Pools: Meer dan 50 jaar ervaring en 10.000 tevreden klanten
Als pionier van de monobloktechniek is LPW Ceramic Pools uit Aarschot vandaag marktleider in de vervaardiging en plaatsing van zwembaden in gewapend composiet. Het bedrijf werd opgericht in de jaren zestig  en werd overgenomen door Amaury de Troostenbergh in 1986. LPW was de grondlegger van diverse vooruitstrevende technieken zoals het gebruik van vinylester harsen, na-harding, honinggraatstructuur, keramische baden met Nano partikels, ingebouwde Covrex® rolluiken, flexibele monobloksystemen en overloopsystemen waarbij een hoge waterstand van het zwembad een esthetisch mooi zicht geeft.

LPW Ceramic Pools
Nieuwlandlaan B436
B-3200 Aarschot
T.: +32 (0)16 622 616
F.: +32 (0)16 622 540
[email protected]
www.lpw.be