LPW presenteert 13 zwembadmodellen in 2 uitvoeringen

LPW Ceramic Pools is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten om beter tegemoet te komen aan de wensen van de Belgische klanten. Daarom bieden ze hun 13 zwembadmodellen vanaf dit jaar aan in de afwerkingen “Pleasure Line” en “Comfort Line”.

De afwerkingen “Pleasure Line” en “Comfort Line” maken het de toekomstige zwembadeigenaar gemakkelijk om het zwembad van zijn dromen te vinden. Opties, garanties en afwerkingen worden aangepast aan de wensen en het budget.

Met de “Pleasure Line” range geniet u van kwaliteit en vakmanschap aan de beste prijs. Een zwembad “Comfort Line” is dan weer een monoblok zwembad van de hoogste kwaliteit: een hoge isolatiewaarde, de beste garantie op de markt en een scala aan up-to-date opties en accessoires. Dankzij de hoogwaardige isolatie en een totale dikte van 35 mm, kan de eigenaar van een “Comfort Line » profiteren van stevige garanties. LPW Ceramic Pools geeft namelijk garanties tot 30 jaar op haar zwembaden. De eigen rolluiken met volle lamellen en flexibele verbindingen genieten van een garantie van 5 jaar. Op de automatische bediening met touchscreen en de 4 LED-spots geeft LPW ook 5 jaar garantie.

Je hebt al een rechthoekig zwembad van 8,20m op 4,00m (het model ‘City’) in de “Comfort Line” vanaf € 35.000. Hetzelfde zwembad in de “Pleasure Line” uitvoering kost slechts € 26.000. Deze prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor zwembaden gelegen in België.