Met EasyStar van Binder wordt uw zwembad ook groot

Veel zwembaden worden alleen gebruikt voor zwemmen of spatten omdat ze te klein zijn voor duurtraining. Met een BINDER turbinebad kan dit met één druk op de knop worden gewijzigd: Het genereert een brede, krachtige stroom die zwemtraining mogelijk maakt zonder te draaien. Het compacte EasyStar-retrofitsysteem kan door de gespecialiseerde dealer in slechts enkele stappen worden geïnstalleerd.

Het bijzondere van EasyStar is de innovatieve turbinetechnologie. Het heeft veel voordelen ten opzichte van pompgestuurde tegenstroomsystemen. Een daarvan is de stroming: het is erg sterk en moeilijk om doorheen te zwemmen.

Daarom is EasyStar ideaal voor de ongecompliceerde upgrade van kleinere en middelgrote zwembaden waar het anders moeilijk zou zijn om te zwemmen voor uithoudingsvermogen. Bovendien wordt het lichaam van de zwemmer gelijkmatig ondersteund door de stroming, zodat deze zich volledig op de techniek kan concentreren. Naast zwemtraining is EasyStar ook geschikt voor wellness-oefeningen of gezondheidszwemmen in het kader van een revalidatie.

EasyStar is binnen kortste tijd aan de poolwand van het zwembad bevestigd.  Dankzij het tijdloos elegante ontwerp past het turbine-zwemsysteem harmonieus in elke omgeving. Het ontwerp-concept werd zelfs genomineerd voor de German Design Award 2020.

EasyStar biedt dezelfde prestaties en functies als de stationaire versie van Hydrostar, maar is aanzienlijk compacter. Binder biedt tegenstroomsystemen met volumestromen van 160 tot 550 m3 per uur.

EasyStar kan eenvoudig worden bediend via afstandsbediening of met de HydroStar-app voor Android en iOS, die gratis beschikbaar is in de Google Play Store en de App Store.

Het systeem verbruikt aanzienlijk minder stroom dan conventionele systemen en is ook extreem onderhoudsarm.