Met het Daisy+ waterbehandelingssysteem biedt Pollet Pool Group een kwalitatieve oplossing voor de stijgende vraag naar chloorvrije zwembaden

Met het Daisy+ systeem is er zo goed als geen chloor meer nodig. De ultieme droom van een zwembad zonder chloor komt hierdoor erg dichtbij!

Daisy+, zwemmen in drinkwater
De kracht van het systeem is het totaalconcept waarbij een optimale filtratie de absolute basis vormt. Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ wordt 100% ingezet op het voorkomen van bacterievorming, waardoor er chemisch nauwelijks nog moet ontsmet worden. Zo kan er bij een goed gedimensioneerd zwembad, met amper 0.1 ppm chloor een optimale desinfectie worden gegarandeerd. Wist u dat deze 0.1 ppm chloor ook de hoeveelheid chloor is, die in ons drinkwater ervoor zorgt dat alles veilig én drinkbaar blijft? Met het Daisy+ systeem van Dryden Aqua zwemt u dus letterlijk in zwembadwater van drinkwaterkwaliteit.

Voordelen:

  • Een perfecte (drink)waterkwaliteit en -helderheid zonder chloorgeur.
  • De hoofdontsmetting gebeurt door hydrolyse (vrije radicalen), waardoor er slechts een heel lage hoeveelheid zout nodig is.
  • Maakt absoluut geen gebruik van zware metalen zoals koper en/of zilver zoals bij sommige andere ‘chloorvrije’ oplossingen.
  • De DA-GEN (Dryden Aqua Generator) zorgt niet enkel voor de hydrolyse, maar is ook een complete zwembadsturing (filtratietijden, terugspoelen, verwarming, verlichting). En is vanop afstand te besturen via Wifi en  de app.
  • Verbruikt een absoluut minimum aan chemicaliën: economisch, ecologisch en gezond!
  • Pollet Pool Group voorziet voorgemonteerde versies voor een compacte en uiterst eenvoudige installatie (75cm x 75cm).

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over het Daisy+ systeem?
[email protected] of https://shop.polletpoolgroup.eu

Bedrijfsfilm Dryden Aqua:

DA-GEN compleet: Alles voorgemonteerd op een compact paneel voor eenvoudige installatie (75cm x 75cm)

DA-GEN is ook een uitgebreide zwembadsturing met aansturing via wifi en app