Nieuwste Jet Massage-unit op Interbad in Stuttgart

Pahlén, Zweeds fabrikant van hoogwaardig zwembadmateriaal, stelde tijdens Interbad 2018 in Stuttgart haar nieuwste Jet Massage-unit voor aan het professionele publiek.

In bijna alle markten waar Pahlén actief is, is er een duidelijke trend naar kleinere maar beter, vollediger en hoogwaardiger uitgeruste baden. Dat weerspiegelt zich in een verschuiving van kunststof naar rvs/inox, ook bieden residentiële baden vandaag meer dan enkel de mogelijkheid om te zwemmen. Het zwembad van vandaag is bron van ontspanning en beleving.

De nieuwe Jet Massage kadert volledig in dat beeld!

Jet Massage laat de zwembadeigenaar kiezen uit soft en/of medium massage inspuitkoppen die zowel als één enkel inspuitstuk, hetzij per 2, 4 of 6 kunnen worden gecombineerd. Afhankelijk van het aantal waarvoor de klant kiest, kan de massage unit worden gebruikt met één van de hoogwaardige bronzen pompen van Pahlén, alternatief kan er voor andere bestaande pompen worden geopteerd. De aanzuiging gebeurt, en geheel volgens de Europese richtlijnen, vanuit minstens 2 punten in de wand van het bad. Alle massage inspuitknoppen zijn voorzien van aansluitingen voor luchttoevoer via Venturi waardoor water en lucht optimaal worden gecombineerd. De aansturing gebeurt via een pneumatische drukknop die eveneens in de wand wordt gemonteerd.

Het gebruik van hoogwaardig RVS 316L en het strakke design laten een perfecte integratie toe in elk hoogwaardig residentieel zwembad.

Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij de bestaande distributiekanalen of via www.pahlen.com