NIVEKO Poolconfigurator

Om het werk van de business partners te vergemakkelijken, liet NIVEKO een online zwembadconfigurator maken die  een automatische prijsofferte kan ontwikkelen. Dankzij deze “NIVEKO Pool configurator” applicatie, kan men visueel de individuele zwembadopties selecteren door middel van foto’s, 3D-modellen, prijzen en beschrijvingen.

Op die manier kan men de eindklant een perfect zicht geven op wat hij koopt. Nadat de klant door al de selmectoiestappen is gegaan krijgt hij een gedetailleerde prijsofferte, met daarin de afzonderlijke items met beschrijvingen en prijzen. De voltooide poolconfiguratie kan worden gewijzigd, of het aanbod kan per e-mail verstuurd worden.

Vanaf april is de NIVEKO Poolconfigurator voor de eindklant beschikbaar op het internet via www.niveko-pools.com. Op die manier kan een eindklant zich al een idee vormen van zijn zwembad en van de prijs. Vervolgens zal de NIVEKO dealer in een bepaalde regio contact met hem opnemen om een gedetailleerde en definitieve offerte uit te werken.
[email protected]
www.NIVEKO-POOLS.com