Onbeperkt waterplezier met BINDER!

De turbinezwemsystemen van BINDER transformeren een gewoon zwembad in een avontuurlijke en veelzijdige plek voor het hele gezin. Met deze unieke apparaten voeg je oneindig veel mogelijkheden toe aan het gebruik van het zwembad. Bovendien is het energieverbruik van de systemen beduidend lager dan bij pompaangedreven tegenstroominstallaties.

Geen ander tegenstroomsysteem op de markt kan tippen aan de brede, gelijkmatige en krachtige stroming van de HydroStar van BINDER. Hoewel er onlangs imitatieproducten op de markt zijn verschenen, komen de prestaties van deze namaaktoestellen niet in de buurt van die van het echte turbinezwemsysteem. 

HydroStar biedt talloze voordelen voor de eindgebruiker. Aan de ene kant kan je eindeloos baantjes zwemmen zonder steeds te hoeven draaien, zelfs in kleine zwembaden. Aan de andere kant biedt HydroStar de optimale omstandigheden voor wellness- of wateraerobicoefeningen, aquajoggen en revalidatiesporten. En natuurlijk is het heerlijk om samen met de kinderen te spelen en spetteren in de stroming van de turbine-aandrijving.

Het HydroStar tegenstroomsysteem is verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen, met debieten variërend van 160 tot 1.200 m3 per uur. De installatie van het systeem wordt op een korte tijd door de vakhandelaar uitgevoerd. Daarnaast zijn de turbinezwemsystemen eenvoudig te bedienen. Je kan ze aansturen met een piëzoknop, afstandsbediening of de handige BINDER24-app.

Voor wie al een zwembad heeft, is er het EasyStar retrofit systeem. Dit systeem kan nog sneller worden geïnstalleerd dan de HydroStar, omdat het toestel gewoon over de randsteen van het zwembad wordt gehangen en eraan wordt vastgeschroefd. Beide systemen werken zeer efficiënt en verbruiken tot wel 80 % minder energie dan traditionele systemen.

De vraag naar turbinezwemsystemen van BINDER blijft groeien. In 2023, ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum, zal het bedrijf een nieuw hoofdkantoor openen met een aanzienlijk uitgebreide productiefaciliteit.

Meer info:
www.binder24.com/nl/proefzwemmen/