Ontdek de nieuwe website van Hayward!

De nieuwe website van Hayward is eindelijk online!
Deze website biedt je een nieuwe manier om door onze productinformatie te navigeren. En staat boordevol redactionele inhoud die jou en de eindklant verder helpt tijdens de bouw en de levensduur van een zwembad.

Wat zijn de nieuwe functies?

De website heeft een modern en trendy ontwerp. De nieuwe grafische weergave versterkt het imago van Hayward en legt de nadruk op het belang van innovatie. Verder helpen de talloze sfeervolle foto’s en het idee van plezier en rust van een zwembad versterken.

Onder ‘Idées & Conseils’ vind je advies en informatie terug over de volgende vier categorieën: inspiratie, zwembadbouw, onderhoud en renovatie. Die informatie helpt gebruikers verder tijdens de verschillende levensfasen van het zwembad.

Daarnaast heeft de website ook een zoekfunctie waarmee je informatie kunt vinden op naam of op referentie. En ook de product-vergelijker is een enorme troef. Je kan tot wel 3 producten selecteren om met elkaar te vergelijken.

Verder vind je op de website ook een kaart van onze Totally Hayward-dealers waarnaar je gericht kunt zoeken op postcode of met de geolocatie-functie van Google Maps.

De productpagina’s bevatten nu meer productfoto’s, een gedetailleerde beschrijving en technische specificaties zoals afmetingen en grafische voorstellingen van de prestaties van onze pompen.

Op de website vind je ook nog een pagina met veelgestelde vragen en een volledig nieuwe sectie met video’s en tutorials die je eveneens kunt delen op al je sociale netwerken.

De website is responsive en ontworpen om zich aan te passen aan alle schermresoluties zoals desktop, smartphone of tablet.

www.hayward.be