Open dag – Huisbeurs 2019 bij SCP Benelux

Een traditie … die wij voortzetten!

Voortbordurend op het succes van de voorgaande edities nodigde SCP Benelux haar klanten uit voor een Open dag – Huisbeurs in de kantoren te Zaventem met een formule die gezelligheid combineert met technische ontdekkingen.

Vijfentwintig leveranciers kwamen op 22 JANUARI 2019 niet alleen hun innovaties presenteren, maar gaven aan hun respectievelijke standen ook mini-trainingen om de professionele bezoekers te informeren.

Ook dit jaar werd het evenement ‘s ochtends voorafgegaan door een langverwachte training over “Connected products”: Wat is het? Een mode? Een behoefte? De nieuwe woordenschat omtrent de producten: automatische behandelingen, pompen, luiken, kleppen, wateranalyse apparatuur, … Alle onderwerpen werden zowel op algemene, als op diepere wijze behandeld tijdens workshops onder begeleiding van de fabrikanten zelf.

Deze dag, geheel gewijd aan zwembadprofessionals, was ook een ideale gelegenheid om onze technische en commerciële medewerkers te ontmoeten en vooral om de nieuwe producten van onze 2019 catalogus te ontdekken.  Ondanks de sneeuw en gladde wegen die dag, konden we rekenen op de aanwezigheid van meer dan 100 bedrijven.  Meer dan 20 geschenken werden verloot en gewonnen die namiddag, tot groot vermaak van de aanwezigen.

We profiteerden van de gelegenheid om onze trouwe klanten en onze leveranciers te bedanken zonder wie het succes van dit evenement niet mogelijk zou zijn.  Bij deze nodigen wij jullie uit voor volgend jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]