Overdrive by pomaz, de nieuwe automatische lamellenafdekking

Overdrive, de eigen automatische lamellenafdekking van pomaz bv, heeft haar introductie inmiddels achter de rug. Diverse complete Overdrive afdekkingen werden reeds geleverd en geïnstalleerd, ervaringen werden gedeeld. De algemene indruk is absoluut positief, dat geldt voor de zwembadbouwer als ook voor de eindgebruiker.

De keuze om voor een eigen lamellenafdekking te gaan is niet alleen de juiste gebleken, maar ook een zeer bewuste keuze. We hebben vooraf aan die beslissing eerst intensief overleg gehad met enkele klanten, zowel op technisch als commercieel vlak. Omdat de klant voor ons het uitgangspunt is. Dat is de praktijk, dat is de markt en de behoefte, dat is dus ons gezamenlijk belang.

Alles in eigen hand, kwaliteit, snelle levering, eenvoud en installatiegemak, dat waren kort samengevat onze gezamenlijke en belangrijkste eisen voor het eigen product.

In de introductiefolder worden de unieke kenmerken van Overdrive duidelijk toegelicht.

Let daarbij bijvoorbeeld op de kwaliteit van de unieke buismotor (stikstof gevuld) en de eenvoud van de doorvoer. Professionaliteit ten top, elke gewenste aanpassing wordt snel en klantgericht gemaakt.

Pomaz staat volledig achter dit product, wat niet onbelangrijk is want het garandeert betrokkenheid van een firma met meer dan 35 jaar ervaring.

Wij zijn op dit moment zeer druk met de voorbereiding en doorontwikkeling van Overdrive 2015.

  • De Overdrive online bestel- en configureermodule (voor offertes) zal dit jaar nog gereed zal zijn.
  • Het ontwikkelen van eigen en fraaie nisafwerkingen, fraai qua aanblik, vriendelijk in montage.
  • Het ontwikkelen van eigen en fraaie oprolinrichtingen op terrasniveau.
  • Het optimaliseren van verpakking en transport, voor uw gemak.

Mocht u nu reeds meer willen weten over Overdrive dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze afdeling support. +31 (0)40-2856658 – [email protected].

Kijk ook eens op www.overdrivepoolcover.com.