Pahlén AB van Zweden brengt zijn Aqua MEX warmtewisselaars opnieuw onder de aandacht !

De glasvezelversterkte polypropyleen behuizing in combinatie met een inox 316L- of een titanium element biedt optimale weerstand tegen haast elke kwaliteit van zwembadwater. Het toestel is verkrijgbaar met een capaciteit van 40, 70 en 100 kW, bovendien ook als volledig uitgerust model in 40 en 70 kW.

De elegante behuizing omvat een circulatiepomp voor het primaire verwarmingscircuit, een digitale temperatuuraanduiding en bediening die worden geactiveerd door een flow switch en een temperatuursonde. Groot voordeel van deze uitgeruste combinaties is dat ze probleemloos en zonder tijdverlies kunnen worden ingebouwd in de 63mm retourleiding naar het zwembad.

Via haar website : www.pahlen.com biedt Pahlén u trouwens de mogelijkheid om voor elk van haar warmte wisselaars en mits het ingeven van een aantal parameters de exacte capaciteit van haar toestellen te berekenen. Een erg handige tool bij de keuze van het juiste toestel enerzijds, anderzijds kan er naar de verwarmingsspecialist worden gespecifieerd welke installatie moet worden overwogen om ook het zwembad optimaal te verwarmen.

Verdere informatie via haar website : www.pahlen.com of via de gekende distributiekanalen.