Pentair Academy: Training tour

VERRIJK UW KENNIS EN SCHRIJF U IN VOOR ÉÉN VAN DE WORKSHOPS VAN PENTAIR.

Kom meer te weten over de laatste ontwikkelingen op het vlak van automatisatie, pompen, verwarmingssystemen, zwembadverlichting, filtersystemen, waterornamenten en chlorinatoren. Onze ervaren instructeurs, gedetailleerde cursussen en ondersteunende trainingsmateriaal brengen u de technieken uit de praktijk bij en geven u alle informatie die nodig is om de meest geavanceerde zwembadsystemen te selecteren, installeren en onderhouden – en dat op een rendabele manier. U verwerft ongetwijfeld een heleboel bijkomende kennis. 

De producten van Pentair zijn uitgerust met de meest recente en meest innovatieve technologie. Zwembadprofes-sionals moeten dan ook over een up-to-date kennis beschikken om ze goed te kunnen installeren en te onderhouden. Daarom organiseert Pentair jaarlijks een reeks workshops bestemd voor zwembadspecialisten op verschillende locaties in Europa. Tijdens deze workshops heeft de zwembadprofessional de mogelijkheid om beter vertrouwd te geraken met onze producten.

De Pentair Academy Training Tour is een gratis vormingscursus en omvat een masterclass, lunch en workshop-materiaal. Voorafgaande registratie is vereist. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

ENKEL BESTEMD VOOR PIP-LEDEN.

Pentair vraagt aan de deelnemers om tenminste 3 weken voorafgaand aan de workshop te verwittigen bij annula-tie van deelname. Niet opdagen zonder voorafgaande annulatie zal resulteren in een boete van 1.000 PIP points .
Voor meer informatie of om te registreren voor één van onze workshops, kan u steeds een email sturen naar [email protected]