Pentair pompen met variabele snelheid – Kies het niveau voor uw behoeften

SCP Benelux biedt dit jaar twee nieuwe Pentair pompen met variabele snelheid: Whisperflo ™ VS2 en Intelliflo® Whisperflo VSF

De Whisperflo ™ VS2-pomp heeft 3 programmeerbare snelheden / bereiken en een instelbare handmatige modus; eenvoudig te programmeren dankzij het LCD-scherm, dat ook stroomverbruik, snelheden en filtertijden weergeeft.
Het beschikt over een krachtige 2.7CV (2.01KW) motor, 24-uurs real-time klok, gemakkelijk toegankelijke elektrische aansluitingen en een intuïtieve interface die eenvoudig kan worden geprogrammeerd en gebruikt. Bovendien bespaart deze pomp energie tot 70% en blijft hij superstil.

Extra functies: INSTELBARE OPSTART.
https://www.swimmingpool.eu/nl/producten/16960-pomp-whisperflo-vs2-pentair-variabele-snelheid-nieuwe-generatie?utm_source=piscines-pro&utm_medium=email&utm_content=contact&utm_campaign=newsletter-aout-2018-nl

 

De Intelliflo® Whisperflo-VSF-pomp is een pomp met variabele snelheid en stroming, die ook ideaal is voor overlopen. Deze pomp is uitgerust met een interactieve elektronische besturing, bescherming tegen stromingsobstructie, een 24-uurs klok en een LCD-bedieningspaneel met stroomindicatie, RPM en stroomverbruik in watt. Er is geen hydraulische berekening nodig: deze pomp is eenvoudig te installeren en programmeren en bespaart tot 90% energie.
Het heeft een draaiend klavier om de plaatsing in de technische ruimte te optimaliseren, evenals een wandbevestigingsset voor het toetsenbord (optioneel).
https://www.swimmingpool.eu/nl/producten/16961-pomp-whisperflo-vsf-pentair-variabele-snelheid?utm_source=piscines-pro&utm_medium=email&utm_content=contact&utm_campaign=newsletter-aout-2018-nl

Merk ook op dat deze twee pompen deel uitmaken van het gloednieuwe TradeGrade-programma van Pentair.
TradeGrade-producten kunnen uitsluitend worden gekocht en doorverkocht door poolprofessionals die als leden van het PIP-programma ook exclusieve voordelen zullen ontvangen, met name op het gebied van garanties.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en elk verzoek om documentatie over deze producten en over het TradeGrade-programma.
SCP Benelux et Pentair, een bevoorrechte samenwerking.
[email protected]

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]