Pentair presenteert zijn nieuwe mobiele applicatie, PIP Scanner

Pentair presenteert zijn nieuwe mobiele applicatie, PIP Scanner, gemaakt om het dagelijkse werk van zwembadprofessionals te vergemakkelijken. Het doel: de verkoop en het onderhoud van het TradeGrade-productassortiment te vergemakkelijken.

Een eenvoudige scan van de PIP-code op de verpakking of op het apparaat van dit assortiment brengt het product in werking via de toegevoegde reality-interface, die directe toegang biedt tot functionaliteiten en voordelen, video’s, handleidingen, enz.

Met deze applicatie zijn verschillende toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld wanneer een zwembadexploitant hulp nodig heeft bij een verbouwing of als een winkelier zijn aanwezigheid in het verkooppunt wilt intensiveren.

De PIP Scanner biedt ook tips voor het oplossen van problemen, handige video’s, installatie-informatie…, promotionele video’s, brochures en andere speciale aanbiedingen.

De professionele leden van het Pentair-loyaliteitsprogramma (PIP) kunnen ook profiteren van de bonus-functionaliteiten zoals uitgebreide garanties, gepersonaliseerde garantiecertificaten voor hun klanten, automatisch beheer van loyaliteitspunten met ontvangst van een voorafbetaalde VISA-kaart, reizen, enz.

Deze applicatie, te downloaden op App Store of Google Play, is een nieuwe tool die ontworpen is om onnodig papierwerk te voorkomen en die de zwembadprofessional de middelen biedt om sneller te reageren en meer toegevoegde waarde te bieden aan zijn klanten waardoor zijn verkoop en productiviteit zullen toenemen.

Pentair biedt elke professional binnen de sector en in landen die daarvoor in aanmerking komen, de mogelijkheid om deel te nemen aan het Partner Incentive-programma, door een gratis en vrijblijvend abonnement.

• apple store : itunes.apple.com
• google play : play.google.com/store
• video FR : https://www.youtube.com/watch?v=hO7uF-kK-fM&t
• video EN : https://www.youtube.com/watch?v=sonRfh0yQn0

Meer info: www.pentair.com