Piscina 2013 was opnieuw toonaangevende beurs

Ook dit jaar bleef Piscina in Barcelona een van de meest relevante gebeurtenissen in de wereld op het gebied van residentiële zwembaden, wellness- en waterrecreatie. Niet alleen omwille van de hoge kwaliteit van exposanten en internationale kopers, maar ook omdat het handelsplatform door toonaangevende bedrijven gekozen werd om hun nieuwe producten te presenteren. Met het eerste Wellness & Spa Experience Event en het Waterparken Symposium, gaf de show een bijzondere impuls aan deze groeisegmenten.

Het evenement bracht exposanten uit 26 landen samen en telde meer dan 17.000 bezoekers. 45 % van de vakbezoekers kwamen uit een honderdtal landen waaronder Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Israël, Turkije, Duitsland, Argentinië, de VS, Brazilië, Rusland, Oekraïne, Marokko en de Verenigde Arabische Emiraten.

Ook het zijdelingse Wellness & Spa Experience Event dat voor de eerste keer op Piscina georganiseerd werd en dat meer dan 15 internationale experts naar Barcelona bracht, was volgens Rick Wortel (voorzitter van de World Waterpark Association) een succes.