Piscine Global Europe 2022: een designwalhalla voor zwembaden en spa’s

Een zwembad wordt tegenwoordig beschouwd als een echte meerwaarde bij een woning of appartementsgebouw. De vraag naar waterpartijen en wellnessfaciliteiten wordt steeds groter. Ben jij een architect, designer, vastgoedontwikkelaar of werk je in een bouwbedrijf? Dan mag jij de volgende editie van Piscine Global Europe absoluut niet missen! Kom naar dit unieke evenement van 15 tot 18 november en laat je inspireren en informeren door de laatste nieuwigheden in de zwembad- en wellness-sector!

Zwembadexpertise: een grote troef in je aanbod
Klanten zijn zich meer en meer bewust van de meerwaarde van een zwembad of wellnessfaciliteiten bij hun thuis. De meeste personen die zich een woning aanschaffen, zijn op zoek naar een sleutel-op-de-deurproject waarbij er een aanspreekpunt is dat al hun wensen en behoeften voldoet. Weten hoe je een zwembad bouwt, is een grote meerwaarde als architect of bouwbedrijf om concurentieel te blijven in de bloeiende vastgoedindustrie. Of je nu je positionering in de markt wilt heroverwegen of nieuwe markten wilt veroveren, de zwembadsector zit vol met professionals die klaar staan ​​om je vanaf de ontwerpfase te ondersteunen.

Tijdens Piscine Global Europe 2022, van 15 tot 18 november 2022 in Lyon – Eurexpo, krijg je de kans om de beste Franse en internationale zwembad- en wellnessprofessionals te ontmoeten. Van residentiële zwembaden tot openbare zwembaden, van indoorsauna’s tot outdoor wellnesstoepassingen, op deze beurs maak je kennis met tal van bekwame partners waaraan je deze projecten kunt uitbesteden.

Laat je inspireren door de laatste trends met de POOL DESIGN AWARDS
Ben je op zoek naar inspirationele projecten om je klanten mee te verrassen? De Pool Design Awards-competitie promoot de creativiteit en technische expertise van ontwerpers van over de hele wereld! Ontdek de meest ongelofelijke creaties van zwembadarchitecten en ontwerpers van over de hele wereld tijdens deze prestigieuze awardshow.

Meer weten?
Surf naar www.piscine-global-europe.com en/of download hier de brochure.