Piscine Global Europe: het niet te missen evenement in de sector

Piscine Global Europe is de grootste maar ook de belangrijkste internationale vakbeurs voor zwembaden en wellness. In 2016 werden 17.876 bezoekers en 100 journalisten verwelkomd in Lyon om 82 nieuwigheden en 1276 merken te ontdekken in het aanbod van de 596 aanwezige exposanten. Vandaag wordt Piscine Global Europe beschouwd als de niet te missen afspraak.

Een rijk aanbod en tal van activiteiten zullen voor een optimale ervaring zorgen. Vier dagen lang zullen professionals ideeën kunnen uitwisselen in rondetafelgesprekken, via speed meetings (gratis service voor zakelijke afspraken met de exposanten) en kunnen profiteren van advies van de Space Pool Academy die verschillende workshops zal aanbieden.

De Water Tests, een animatie die zeer populair is bij de bezoekers, zullen de gelegenheid zijn om productdemonstraties in echte situaties te zien. Dat helpt om het product beter te begrijpen, en ook om te worden getraind in het gebruik ervan.

Voor alle professionals op zoek naar inspiratie zal de beurs zijn 4e editie van de Pool Design Awards presenteren. Tal van opmerkelijke zwembadprojecten zullen worden gepresenteerd in de ruimte van de Pool Design Gallery en zullen de creativiteit en de techniciteit van de architecten in de schijnwerpers zetten.

Aarzel niet langer en vraag uw badge aan met de voorinschrijvingscode: PBPPP op de website www.piscine-global-europe.com

Voor vragen in verband met vervoer om naar de beurs te komen, accommodatie of stadsbezoeken beschikt de beurs Piscine Global Europe over een gastenservice die u kan begeleiden.

Aarzel niet om contact met hen op te nemen: +33 (0)4 78 176 217[email protected]