PPG Inverter+ warmtepomp: Innoveren blijft een must voor behoud technologische voorsprong

PPG Inverter+ warmtepomp: Innoveren blijft een must voor behoud technologische voorsprong
De volgende generatie Inverter+ warmtepompen van Pollet Pool Group bouwen verder op de ondertussen alom geprezen full-inverter® technologie.
De PPG Inverter+ werd specifiek ontwikkeld voor de Europese markt en groeide de afgelopen drie jaar uit tot een van de meest toonaangevende zwembadwarmtepompen in Europa. Verschillende hoogtechnologische innovaties, specifiek afgestemd op de klimaatbehoeftes en seizoensschommelingen in Europa, moeten ervoor zorgen dat deze technologische voorsprong wordt behouden.

Uniek seizoensrendement: COP van 11,5 over een volledig zwembadseizoen!
Nu andere fabrikanten enkele jaren later ook op de trein van de inverter technologie proberen te springen, lijkt er een opbod van hoge COP’s op ons af te komen. Belangrijk is daarbij te letten op de certificatie én op het totale seizoensrendement. Uiteraard heeft het geen zin enkel te focussen op die weinige, uitzonderlijke momenten dat de warmtepomp astronomische COP’s haalt. Voor de eindklant is de eindfactuur aan het einde van het volledige zwembadseizoen van belang.
De PPG Inverter+ is de enige warmtepomp die erin slaagt een uniek, gecertificeerd seizoensrendement voor te leggen van 11,5. Dit resulteert in een gemiddelde besparing van 50% op vlak van elektriciteitskosten, vergeleken met een normale non-inverter on/off warmtepomp.

Perfectioneren van bewezen kwaliteit
De unieke, traploze full-inverter® technologie ligt aan de basis van de technologische voorsprong die de afgelopen jaren werd opgebouwd. Deze zorgt voor een 100% traploze aanpassing van zowel de Mitsubishi compressor (Hertz per Hertz), als ventilator (omwenteling per omwenteling). De voordelen zijn ondertussen bekend: een ongezien zuinige en fluisterstille werking en een beduidend langere levensduur. De drie jaar ervaring in de verschillende Europese markten leverde enorm veel marktdata op. Op basis hiervan werden de parameters verder geoptimaliseerd en elektronische componenten geperfectioneerd.

Nieuwe stijlvolle Touch controller

De nieuwe, stijlvolle touch controller zorgt bovendien voor een mooiere uitstraling en meer gebruiksgemak. Gedetailleerde info zoals de belasting van de compressor in %, in- en uitgaande zwembadwatertemperatuur, worden voortaan digitaal weergegeven.

Meer info op:
www.polletpoolgroup.com/movies.html
[email protected]