Pollet Pool Group & PPG Technics: Supporting Pool Builders

Pollet Pool Group zet meer dan ooit in op service en technische ondersteuning met PPG Technics. Onze gespecialiseerde technische afdeling staat online, telefonisch én ter plaatse voor je klaar. Zo helpen onze adviseurs jou richting het volgende zwembadproject.

Met de slogan “Supporting Pool Builders” is de prioriteit van Pollet Pool Group glashelder. Dankzij een lokale verankering binnen een internationaal context staat in elk land de lokale zwembadbouwer voorop. Simon Bolleire van Pollet Pool Group Europe: “De zwembadbouwer zo goed mogelijk ondersteunen is onze prioriteit sinds dag één. Dat doen we met kwalitatieve, onderhoudsarme producten, maar ook met technisch advies en ondersteuning ter plaatse. We bekijken altijd met een kritische blik en een lange termijnvisie, de producten die we voeren. Is het product duurzaam? Behoedt het onze klanten voor problemen achteraf? Onze zwembadbouwers bouwen tientallen baden per jaar. Voor technische issues met producten willen we hen zo veel mogelijk behoeden.  Zijn er toch vragen of dringt technische ondersteuning zich op, dan is een duidelijk aanspreekpunt en eenvoudig bereikbaar zijn cruciaal.”

De gespecialiseerde technische dienst PPG Technics vult die vraag naar service  in. Afhankelijk van het probleem biedt het technisch team telefonische of fysieke assistentie. Stijn Ver Elst van PPG Technics: “Bij technische issues zorgt PPG Technics voor een volledige ontzorging van de zwembadbouwer. Binnen de 24 uur wordt contact opgenomen met de eindklant om binnen de week een interventie in te plannen. Al onze mobiele techniekers zijn koeltechnisch gecertificeerd om conform de voorschriften warmtepompen te servicen. In dialoog meedenken met de klant is wat ons elke dag drijft. “

Naast live technische ondersteuning zet PPG Technics sterk in op online tools. De Pool Sizing Tool berekent online hydraulische specificaties, filtratie, verwarming en verlichting.  De Aquadeck Ordertool zorgt voor een foutloze configuratie van zwembadafdekkingen op maat. Je PPG account geeft toegang tot manuals, foto’s, spare parts en uitgebreide product informatie.

Nog geen toegang tot alle tools van PPG Technics?
Neem een kijkje op www.polletpoolgroup.eu en registreer als professionele zwembadbouwer.