Pollet Pool Group zet in juni BAYROL® in de kijker

BAYROL®, premium kwaliteit en veiligheid, ‘Made in Europe’

Pollet Pool Group is de exclusieve distributeur van Bayrol® in België, Portugal, UK en Turkije en zet deze maand de producten van Bayrol® in de kijker.
De merkbelofte van BAYROL® is eenvoudig en bestaat uit 3 missies:

1. Bayrol® wil de beste premium zwembadchemicaliën aanbieden, 100% “Made in Europe”.
2. Bayrol® wil ten allen tijde 100% veilig zijn, zelfs voor de allerkleinste zwemmers.
3. Bayrol® wil dat het zwembadonderhoud zo eenvoudig mogelijk is voor de eindgebruiker.

Alle BAYROL® producten worden in Europa geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Het volautomatische productieproces verloopt volgens Duitse kwaliteitsnormen en garandeert een perfecte verwerking van de BAYROL® chemische formules. 
In de eigen laboratoria van Bayrol® te München en Atlanta worden alle grondstoffen aan een strenge controle onderworpen en worden alle stappen van het productieproces nauwkeurig gecontroleerd. De laboranten van Bayrol® zetten zich er dagelijks in om de best mogelijke zwembadproducten te ontwikkelen. Het resultaat zijn innovatieve en veilige producten zoals Varitab®, Superflock Plus® en Filterclean Tab®.

Uniek aan alle BAYROL® producten is de complete afwezigheid van kopersulfaat dat schadelijk is voor mens en milieu. De verpakking van alle BAYROL® producten is milieuvriendelijk, recycleerbaar, kindveilig en UN gekeurd.

Meer info over BAYROL®?
[email protected]
www.polletpoolgroup.com