Polyfaser stoomcabines


Polyfaser is , al jaren bekend als een van de grootsten producenten van polyester monobloks. Wat echter niet iedereen weet is dat men al net zo lang stoomcabines bouwt. In eigen beheer, hetgeen betekent dat men net als bij haar zwembaden een hoge kwaliteit garandeert. Standaard zijn het prefab modellen, maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

2 modellijnen – Classic Line en Relax Line
Het verschil zit daarbij in details. De Classic Line wordt gekenmerkt door rechte lijnen van wanden en banken. Elk model heeft een gebogen plafond zodat condenswater via de zijwanden naar beneden loopt. Het afvoeren van condenswater gebeurt via een weggewerkt afvoerpunt achter de zitbanken. De Relax Line beschikt over rondere zitplaatsen, met een licht hellend zitgedeelte zodat het water makkelijk wegvloeit.

Tijdloos stoombadgenot
De diversiteit aan modellen en maatvoeringen biedt ruimte voor ontwerpen voor toepassing in zowel privé- als in openbare projecten. De voorgevormde elementen en de verstelbare bodem maken een snelle en eenvoudige montage mogelijk. De niet-poreuze oppervlakten aan de binnenzijde van de cabine zijn volgens sanitair richtlijnen uitgevoerd en maken zodoende een optimale hygiëne en eenvoudige reiniging mogelijk. Er kan gekozen worden uit een aantal klassieke en moderne kleuren. De licht glooiende voetenbodem voorkomt dat er stilstaand water in de cabine blijft staan. De glasdeur wordt standaard meegeleverd. De isolerende bouwwijze, sandwichconstructie, zorgt voor een energie-efficiënte werking. Glasvezelversterkt kunststof staat bekend als een slechte geleider van warmte wat de snelle opwarming binnen in de cabine bevordert.

De rustgevende en helende werking van stoom ontstaat door de combinatie van warmte en vocht. Polyfaser voegt daar kwaliteit en ervaring aan toe, de ideale combinatie is een feit.

www.polyfaser.nl
www.pomaz.nl