Pomaz

Dominik Graf (Dryden Aqua) en Lane Hoy (PCFR/PoolCop): een duidelijke visie en sterk partnerschap voor het zwembad van de toekomst

Na het commerciële succes van PoolCop in 2017, en met het met zekerheid groeiende marktaandeel voor ‘connected Pool Management’, zijn Dominik GRAF (Dryden Aqua) en Lane HOY (PCFR) een samenwerking voor lange termijn aangegaan. Dominik neemt een minderheidsbelang in PCFR, de ontwikkelaars van PoolCop, en investeert daarmee in groei en zorgt mede voor een ondersteuning van de internationale visie op zwembadproducten en diensten. Daarnaast worden de synergiën in commerciële kansen en verdere conceptontwikkeling structureel opgepakt.

“Bij Dryden Aqua ondersteunen we innovatieve ideeën die zwembaden beter en voor de zwembadbouwer doordachter maken. Lane komt van buiten onze markt, daardoor stelde hij de juiste vragen om goede technologieën en oplossingen te vinden. Hij en het PCFR-team hebben een innovatief systeem ontwikkeld dat inmiddels in heel Europa goed verkocht wordt. PoolCop biedt onze klanten, de zwembadbouwer, belangrijke en tastbare voordelen. Het is een belangrijke aanvulling in het assortiment van Aqua Solar en Pomaz.”, zegt Dominik Graf.

“Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Dominik en zijn commerciële netwerk. Dominik geniet respect in de markt en is een fervent voorstander van betere zwembaden en een kansrijkere markt. Het zakelijk inzicht van Dominik en zijn vertrouwen in de visie van ons team waarborgt onze commerciële groei en technologische voorsprong in een concurrerend marktsegment”, zegt Lane Hoy.

Samen maken deze marktleiders technologieën, producten en oplossingen ter ondersteuning van de zwembadmarkt in de nieuwe ‘connected’ zakelijke omgeving.

www.pomaz.nl