Pomaz introduceert de EVA R6 LED lamp voor privé-baden

 

Daarmee wordt het succes van de EVA A-serie lampen in de openbare zwembaden doorgezet naar de privé-sector. Het streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid is namelijk op dezelfde manier benaderd, want dat is waar EVA voor staat. De R6 is speciaal ontwikkeld voor toepassing in privé zwembaden en is een prijsvriendelijke RGB LED lamp.

De EVA R6 is uitgevoerd met RGB leds en heeft een vermogen van 15 watt. Deze breed stralende lamp wordt bediend met een piëzo drukknop (maximaal 6 stuks) voor aan/uitschakeling of kleurenwisseling.

De R6 is vanaf april 2018 leverbaar, de inbouwnissen zijn gelijk aan de A serie dus kunnen reeds voorbereid en ingebouw worden.

In combinatie met de nieuwe EVA Eveye onderwatercamera én de nieuwe EVA audio module, hiermee kunnen alle EVA RGBW boven en onderwater armaturen op de maat van de muziek gesynchroniseerd worden, biedt Pomaz steeds meer beleving onder en boven water. Uiteraard zijn al deze mogelijkheden binnenkort ook werkend in onze showroom te zien, u bent meer dan welkom.

www.pomaz.nl