POMAZ: nieuwe LED onderwaterverlichting

EVA Optic heeft een compleet nieuwe serie LED onderwaterverlichting ontwikkeld. Naast de B1 en Q2, welke al begin 2015 werden geïntroduceerd, volgen nu ook de nieuwe lampen in de A-serie: A6 en A12. Deze lampen gaan de huidige A-serie vervangen en zullen samen met de Q2 en B1 het nieuwe EVA onderwater assortiment gaan vormen.
De A6 20Watt vervangt de A1.
De A12 40Watt vervangt de A2 en A4.

Mono kleur lampen met RGBW LED’s en kabel
Net als de B1 en Q2 zijn de nieuwe A-serie lamp modules standaard uitgerust met RGBW Multi chip LED’s en 5-aderige RGBW kabel. Het grote voordeel voor de klant is dat bij monokleur verlichting de lichtkleur pas bepaalt hoeft te worden als de bedrading aangesloten word. Kiest men voor de A6 of A12 monokleur dan wordt deze 2-aderig aangesloten op de voedingskast. Kiest men voor de A6 of A12 RGBW dan wordt deze 5-aderig aangesloten. Alle modellen zijn beschikbaar in twee LED uitvoeringen: RGB met Warm white (2700K) of RGB met Daylight white (6500K) licht.

Enkele voordelen van de nieuwe lampen op een rij:

  • Krachtiger en zuiniger, de nieuwe lampen zijn zuiniger en geven daarnaast meer licht onder water.
  • Kleur en lichtspreiding, egale uitlichting, krachtig lichtbereik en perfecte kleurmenging met minimale lichtschitteringen in het bassin.
  • Veiligheid, de onderwaterverlichting van EVA Optic voldoet aan de internationale veiligheidsnorm voor onderwaterverlichting (IEC EN 60598-2-18).
  • RGBW Upgrade Kit, door de RGBW LED’s en 5-aderige kabel kunnen mono kleur lampen eenvoudig worden geüpgraded naar DMX aanstuurbare RGBW lampen.
  • Gelijke LED’s in alle modellen, alle onderwaterverlichting is uitgerust met exact dezelfde LED’s waardoor verschillende modellen naast elkaar gebruikt kunnen worden.
  • Breder inzetbaar, nu RGBW met 40 Watt (A12) en 20 Watt (A6). Ideaal te combineren voor bijvoorbeeld zwembaden met stroomversnellingen of smalle kreken.

Mocht u nog meer willen weten, neem dan contact op met Bas Carpay
(+31-6-10229660, [email protected]), hij helpt u graag verder.