Procopi: BTW P-600 Robot voor onberispelijke zwembaden!

Uw zwembad weerspiegelt uw levensstijl. U kiest altijd voor het beste. BWT ook. De beste keuze voor uw robotreiniger is de P-LIJN. Hoogwaardige prestaties, waarbij esthetiek, functionaliteit en intelligentie gecombineerd worden voor uw comfort. 

Stel, er is een spontaan feestje bij het zwembad. Vrienden komen na het werk wat drinken en u bent nog niet thuis? Geen paniek. In twee klikken start u de reiniging van uw zwembad; in een mum van tijd en geheel naar uw imago, ziet het zwembad er onberispelijk uit. Klaar om uw vrienden stijlvol te verwelkomen.

De pluspunten op een rij: 

  • Ultimate power 
  • Smart navigation 
  • 4D filter 
  • BTW App
  • 3 jaar garantie 
  • BI-directionele aanzuiging 

Ongeëvenaarde zuigkracht
BWT elektrische robots hebben de hoogste zuigkracht die u op markt kan vinden. Ze kunnen tot 2 maal krachtiger zijn dankzij de verstelbare nozzles. Hoe dichter ze bij het te reinigen oppervlak kunnen, hoe hoger de zuigkracht. Stel de zuigkracht in naargelang het op te zuigen vuil. Als u dicht bij zee bent bijvoorbeeld, kunt u de jets in de lagere stand zetten en ze zullen moeiteloos de laatste korrel zand verwijderen.

De beste filtratiefijnheid op de markt
BWT elektrische robots zijn uitgerust met de exclusieve en gepatenteerde 4D-filter die vier keer beter reinigt dan alle andere robots. Deze unieke technologie werkt volgens het principe van textiellusjes die de kleinste deeltjes opvangen, tot twee micron. BWT biedt zo de fijnste filtratie aan die je op de markt kan vinden. 

Ideaal voor uw zwembad
BWT elektrische robots zijn perfect voor alle types zwembaden, alle vormen en afmetingen, voorzien van een liner, gewapend membraan, tegels of polyester. Met hun PVA wielen en borstels, navigeren de BWT robots met gemak over alle oppervlakken.

Eenvoudig en praktisch
Het gebruik van een BWT robot is uiterst eenvoudig: zoals een vaatwasser of een afwasmachine, u kiest gewoon het programma, vuil of zeer vuil. Meer niet. Aan u de vrijheid en het gemak!

Behendig en zeer goede hechting op alle oppervlakken
BWT robots beklimmen met gemak alle wanden en de steilste hellingen. Telkens een verbazingwekkende show!

Snelle reiniging
Voorzien van een Smart Navigation systeem, verplaatsen de BWT robots zich vlot en reinigen snel. Dankzij deze combinatie van een algoritme en een gyroscoop, scant en memoriseert het toestel de vorm van het zwembad en de obstakels, en optimaliseert zodoende zijn reinigingsroute. Reinigingscycli zijn korter en er blijven geen plaatsen niet gereinigd. Bodem, wanden en de waterlijn worden perfect schoon, en dat in een recordtijd.

Connected
De BWT P600 APP is voorzien van een Bluetooth-module. Met behulp van een mobiele app die u gratis kunt downloaden op AppleStore of PlayStore, kunt u uw robot besturen. Ideaal voor lokale vervuiling en moeilijke plekken. U kunt tevens snel en gericht navigeren naar het vuil wat uw kinderen zojuist in het bad hebben laten vallen. Zo behoudt u moeiteloos een onberispelijk zwembad.

Ultimate Power!
De hoge betrouwbaarheid van de BWT robots wordt verzekerd door een stevige tandwiel transmissie, een dubbele motorisering voor de verplaatsing, en een aanzuigpomp. Dit systeem vormt de Ultimate Power: de ideale oplossing voor snellere en geoptimaliseerde verplaatsingen, met een ongeëvenaarde reinigingskwaliteit en een unieke robuustheid.

Energiebesparing
Door de intelligente en snelle verplaatsingsmodus en de krachtige aanzuiging, gaan de BWT robots snel en doeltreffend te werk en zorgen zo voor een lager energieverbruik.

Ergonomisch
De robots zijn doordacht ontwikkeld om comfortabel en gebruiksvriendelijk te zijn: 

  • De filters bevinden zich bovenop, voor een makkelijke toegang. Voorzien van een handvat, zodat uw handen schoon blijven bij het reinigen ervan. Dankzij de transparante bovenzijde kunt u de vervuiling van de filters zien.
  • Een lampje op de trafo zal aantonen dat de filters vol zijn en gereinigd moeten worden. 
  • De robot kan moeiteloos verplaatst en opgeborgen worden dankzij het handige transportkarretje.
  • De voedingskabel is voorzien van een draaiend verbindingsstuk (swivel), wat zorgt voor een totale bewegingsvrijheid van de robot.

Meer info via:
www.procopi.com