Quadro-lamellen zijn een groot succes!

In 2021 hebben we onze nieuwe Quadro-lamel voorgesteld op de beurzen van Keulen en Barcelona. Vandaag bedraagt het aandeel aan uitgeleverde afdekkingen met Quadro “black” of Quadro “titanium” lamellen al 10%. Klanten zijn erg onder de indruk van de solar-, anti-alg en anti-condensatie eigenschappen.

Dit unieke en gepatenteerde solar profiel in polycarbonaat draagt niet enkel bij tot de opwarming van uw zwembad, het verhoogt ook de veiligheid, is zeer slagvast en het gaat vervuiling door algenvorming tegen. Dankzij een extrusie met 4 grondstoffen wordt het zonlicht selectief overgebracht waardoor er een optimale solarwerking verkregen wordt met een minimum aan vervuiling. Bovendien is ook condensatie amper zichtbaar. De quadro-extrusietechnologie  is uniek in de wereld van zwembadafdekkingen maar stelt ons nu wel in staat om een solarlamel te produceren die zowel extreem slagvast als duurzaam is en solar-, anti-alg en anti-condensatie eigenschappen combineert.

“Black Edition” en “Titanium Edition”
Door het gebruik van een bepaald kleurpigment produceren we kwalitatieve en duurzame profielen die naargelang de toegevoegde kleur ook het esthetische aspect van uw zwembad mee bepalen.  De Quadro lamel in zwart, de “Black Edition” geeft uw zwembad een stijlvol en exclusief karakter. De “Titanium Edition” doet zeer modern aan en is een echte blikvanger. Beide types beschikken over efficiënte solar-eigenschappen zonder algengroei en minimaliseren de zichtbaarheid van condens.

Klik hier om een beeld te krijgen van de opbouw en het uitzicht van onze Quadro lamellen.

Meer info:
www.t-and-a.be