SCP BENELUX – Alles voor het afdekken van het zwembad!

In de catalogus van SCP Benelux vindt u een uitgebreid aanbod van afdekkingen, zeilen en lamellenafdekkingen van de groep Nextpool om de juiste zwembadafdekking aan uw klanten aan te kunnen bieden.

Albon zomerafdekkingen: langer zwemplezier
De zomerafdekkingen van Albon bieden een aantal graden meer per dag, zijn milieuvriendelijk en energiezuinig bestaan in 4 afwerkingen (Eco, Solo, Duolis en Quatro), 4 noppen kwaliteiten (400 μ, 500 μ, Geobubble 500 μ en Geobubble CoolGuard) alsmede in verschillende kleuren. Voor baden met standaard vormen of elke geometrische en vrije vorm waarvan het ontwerp door computer triangulatie gemaakt kan worden.

Albigès winterdekzeilen: veiligheidsdekzeilen of winternetten
Vind het model van uw keuze tussen de winterveiligheidsdekzeilen van het ‘Albigès’ programma (modellen Skin Wood Light en Pro Cover) en de ondoorzichtige winterafdekkingen (modellen Skin Cold + Skin Freeze) of onder de ‘Albon’ winternetten (Grille Cold + Vernosc).

Albigès stavenafdekkingen: 4-in-1, vervangen het zomerzeil, het winterzeil en de oprolinrichting
SCP Benelux biedt als exclusiviteit SCP de ‘Cool Covers’ voor zwembaden tot 10 x 5 m, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zonder de afdekkingen van het ‘Easy programma’ te vergeten: Easy Light + Easy First Evolution + Easy Top.

Abriblue lamellenafdekkingen
Een selectie van apparatuur ontworpen en geproduceerd door de Nextpool groep en die voldoet aan de meest veeleisende specificaties voor maximaal comfort en blijvende tevredenheid

Deze afdekkingen bestaan met PVC of polycarbonaat lamellen en in verschillende kleuren. Verschillende opties completeren de uitrusting: anti-ophef systeem, Wing System® (een oplossing die het mogelijk maakt om zijdelingse oppervlakken te bedekken om aan de norm te voldoen), borstelvinnen en de ‘Coverlock’ of Selfeex veiligheidsbevestigingen afhankelijk van het gekozen type lamellen.

Wij bieden u vandaag het meest complete aanbod met bovengrondse en inbouw modellen.

Bovengrondse lamellenafdekkingen:

  • OPEN NEO – met eindstop, veilig, voordelig en gemotoriseerd.
  • OPEN AERO – uitgerust met sfeerverlichtingsfunctie, Bluetooth verbinding voor bediening via een Smartphone.
  • OPEN SOLAR ENERGY – Zonne-energie voeding, speciaal voor baden voor welke het veel werk is om ter plaatse een stroomkabel te realiseren.
  • BANC CLASSIC – automatische afdekking met omkasting, voeding via elektriciteitsnet, afneembaar bovengedeelte vereenvoudigt het plaatsen en het onderhoud zowel als het schoonmaken van de lamellen.
  • BANC D.SIGN – NIEUWIGHEID 2022 – gemotoriseerd, afgekleed, minimalistische en sobere lijnen, modulaire zithoeken en innovatief design.

Inbouw lamellenafdekkingen:

  • IMM’BOX – ingebouwde lamellenafdekking in droge put, geschikt voor zeer grote baden, kan de diverse waterbehandelingssystemen informeren indien deze open of gesloten zijn om zo bijvoorbeeld de chloorproductie te regelen.
  • IMM’AX – lamellenafdekking met buismotor, intelligent, kan de diverse waterbehandelingssystemen informeren indien deze open of gesloten is om zo bijvoorbeeld de chloorproductie te regelen, kan op bestaande baden geplaatst worden.
  • DIVER – inbouw lamellenafdekking voor uitzonderlijke realisaties met mechanisme op de bodem van het bad.

U vindt ons volledig aanbod van zwembadafdekkingen in onze algemene catalogus 2022.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie via [email protected]

Meer info:
SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg, B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]