SCP Benelux: uv-behandeling van Elecro

Kies voor milieuvriendelijke desinfectie van je zwembad met de HR-UVC-behandeling van Elecro, exclusief verkrijgbaar bij SCP Benelux. Deze aanvullende desinfectiemethode maakt gebruik van een EPTF-E coating die 95% van het uv-C-licht reflecteert, wat veel effectiever is dan roestvrij staal.

Desinfecteren met HR-UVC heeft veel voordelen:
Er is een aanzienlijke vermindering in het verbruik van chemische producten, waardoor de behandeling bijzonder milieuvriendelijk is. Bovendien vermijd je de ongemakken die vaak gepaard gaan met behandelingsproducten, zoals geurtjes en huidirritaties. Geniet van een comfortabeler zwemervaring.

  • Optimale waterkwaliteit voor zuiver, helder water en een gezond zwembad
  • De effectiviteit bij het vernietigen van bacteriën en virussen is superieur aan het gebruik van chloor, waardoor de gezondheid van zwemmers wordt beschermd
  • Helpt tegen de vorming van een gladde waterlijn.

De HR-UVC wordt geïnstalleerd na de filter (en vóór het elektrolyseapparaat of de doseerpomp, indien aanwezig) en vormt een aanvulling op alle soorten desinfectie en pH-regeling. Het functioneert als een waterzuiveringsinstallatie: hoe langer de filtratietijd, hoe grondiger het zwembad wordt ontsmet. Daarom raden we aan om het te gebruiken met een variabele snelheidspomp (bekijk het assortiment pompen met variabele snelheid in onze catalogus).


HR-UVC is verkrijgbaar in 3 modellen: 30W, 55W en 110W voor zwembaden van 10 tot 130 m3.

HR-UVC 30W
HR-UVC 55W
HR-UVC 110W

Voor meer informatie neem gerust contact op met je vertegenwoordiger of per e-mail via [email protected].

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]