SCP Benelux verlengt je zwemseizoen tot in de winter met de AquaX TURBO SILENCE INVERTER 

Verdubbel de duur van het zwemseizoen.
SCP Benelux presenteert de nieuwe GardenPAC AquaX Turbo Silence Inverter warmtepomp met revolutionaire Inverter-technologie.

Na 5 jaar research stellen we jullie graag de GardenPAC AquaX met de unieke TurboSilence lnverter voor. Het “Whole TurboSilence”-besturingssysteem is geoptimaliseerd op basis van full-Inverter technologie. Hierdoor zijn de regeltechniek van de inverter-compressor en de warmtewisselaar perfect op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat? Dat zijn turboprestaties aan een stille werking.

De GardenPAC AquaX is 10 keer stiller dan standaard inverter warmtepompen: geen compressorgeluid waardoor alle hoge frequentie geluiden worden vermeden.

10x stiller dan een standard inverter en 15x stiller dan een ON – OFF warmtepomp.

De voordelen van de AquaX zijn talrijk, zowel voor de gebruiker als voor de professional: COP is 50% tot 70% hoger dan normale inverter warmtepompen. Bovendien is er 20% extra capaciteit voor een snelle opwarming. Er is een geïntegreerd controlesysteem dat zorgt voor minder storingen en de dienst na verkoop vergemakkelijkt. Het unieke poreuze ontwerp maakt gebruik van optimaal ventilatiesysteem en intelligente touchscreen bediening met ingebouwde wifi.

COP 3x hoger dan een ON-OFF warmtepomp.

Profiteer van ons ‘TRY ME’-programma op de GardenPAC AquaX Heating-Cooling uitvoering: “Speciale kennismakingsprijs op het eerst gekochte exemplaar”. Ontdek snel deze ‘’LIMITED EDITION’’. De GardenPAC AquaX Turbo Silence Inverter warmtepomp is beschikbaar zolang de voorraad strekt voor het seizoen 2020. Try it and you will love it!!

Voor meer: [email protected]