T&A is klaar voor 2020


Na 2 succesvolle beurzen in Barcelona en Keulen is T&A al in volle voorbereiding voor 2020.

Daarbij mogen de jaarlijkse opleidingsdagen natuurlijk niet ontbreken. Om de opleidingen nog beter af te stemmen op jullie wensen, bieden we verschillende workshops per doelgroep aan.

Hieronder een overzicht:

Opleidingen T&A 2020  Workshop – doelgroep  Datum 1 Datum 2
Nederlands AquaTop technische praktijkopleiding – basisopleiding 13/jan/20 27/jan/20
Nederlands AquaTop technische praktijkopleiding – expertniveau 15/jan/20 29/jan/20
Nederlands AquaTop technisch-commerciële opleiding 3/feb/20 17/feb/20

Tijdens de opleiding zullen ook volgende nieuwigheden aan bod komen.

 

COVERU App

Met de gebruiksvriendelijke COVERU-app van T&A kunt u uw AquaTop lamellenafdekking bedienen m.b.v. uw smartphone.

Via de COVERU-app voeg je eenvoudig meerdere gebruikers toe. Als administrator behoud je steeds de volledige controle door specifieke rechten toe te kennen aan elke gebruiker. Alle activiteiten worden bijgehouden in een overzichtelijk logboek. Op basis van persoonlijk geselecteerde alarmmeldingen ben je altijd en overal op de hoogte van activiteiten en gebeurtenissen op locatie.
De COVERU-app werkt in combinatie met de COVERU controller, eveneens verkrijgbaar bij T&A. De COVERU controller moet gevoed worden met 230V wisselspanning (adapter is inbegrepen) en moet worden gekoppeld aan een lokaal Wifi netwerk.

 

AquaGuard, automatische veiligheidsafdekking

Het beschikken over een goede, comfortabele en betrouwbare zwembadafdekking is essentieel om uw zwembad op een veilige manier achter te verlaten na het baden.

AquaGuard is een automatische veiligheidsafdekking met een hydraulische aandrijving, aluminium rails en een met polyester versterkt PVC-zeil. AquaGuard bedekt het zwembad volledig waarbij het niet enkel een zeer hoog niveau van veiligheid biedt voor het ganse gezin maar waarbij het ook nog proper wordt gehouden. Door het stoppen van de verdamping  wordt daarenboven het warmteverlies geminimaliseerd.

AquaGuard is beschikbaar voor nieuwe en bestaande zwembaden voor zowel skimmer- als overloopversie!

We werken ook aan een versie waarbij de sleutelschakelaar wordt vervangen door een esthetisch en gebruiksvriendelijk touchscreen. Verder zijn er uitgangsrelais voorzien zodat het chloorniveau en de snelheid van de filterpomp automatisch kunnen worden gestuurd, afhankelijk van de positie van de afdekking van het zwembad.

U kunt u alvast inschrijven via [email protected]. Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt.

Graag tot dan!