Uw ontspanning in het dagelijks leven: Wellness & Fitness met HydroStar

Wie droomt er niet van een kleine oase in zijn eigen huis, waar men kan herstellen van de stress van het dagelijks leven? Wendy Geens en haar gezin uit het Belgische Ramsel hebben die wens vervuld. De unieke HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER maakte dat mogelijk.

Wendy Geens ontdekte de innovatieve tegenstroominstallatie bij vrienden: “Ik zag deze en testte ze meteen samen met mijn man”, herinnert ze zich. Het echtpaar was enthousiast over de prestaties van de turbine-zweminstallatie: “Het was een geweldige manier om ter plaatse te zwemmen”, vertelt Geens. Na het proefzwemmen was het duidelijk: het nieuwe roestvrijstalen zwembad van Inox Zwembaden B.art moest absoluut worden uitgerust met de turbine-zweminstallatie. Intussen gebruikt het hele gezin de HydroStar regelmatig: “We zijn minstens vier keer per week in het zwembad.” Wendy Geens heeft daarbij bovendien ambitieuze doelen: “Ik zou graag opnieuw deelnemen aan een halve triatlon.”

De training met HydroStar vormt daarvoor de ideale basis, omdat de turbine-zweminstallatie een krachtige stroming creëert zoals in een rivier. BINDER biedt HydroStar in zes vermogensniveaus aan met volumestromen van 160 tot 550 m3, en in twee speciale maten (600 en 1200 m3). De turbine-zweminstallatie is efficiënter dan conventionele modellen en verbruikt slechts ongeveer 20 tot 50 procent van de energie. HydroStar is bovendien uiterst onderhoudsvriendelijk, omdat de glijlagers van de motor door het water gesmeerd worden en er geen droge ruimte nodig is. Voor inbouw achteraf beschikt BINDER over een modern ontworpen ophangsysteem dat dezelfde prestaties en functies heeft als de vaste geïnstalleerde versie. HydroStar wordt bestuurd met een piëzo-drukknop, afstandsbediening of een app voor Android en iOs.

www.hydrostar-binder.de/be/