Wedstrijd 2017-2018: inschrijven voor 30 juni 2017

Ook dit jaar organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwers de kans te geven uit te blinken en te benchmarken met de collega’s.

Waarom zou je inschrijven?

• Benchmarken met de collega’s
• Ontmoeting met en beoordeling door een professionele jury
• Extra publiciteit en naambekendheid via Zwembaden Plus
• Extra vertrouwen van potentiële klanten voor medaillewinnaars

Om in te schrijven ga je naar www.zwembadenpro.be en klikt op de knop ‘wedstrijd’. Daar kan je je dossier invullen. En denk er aan: de preselectie gebeurt op basis van de informatie en de foto’s in dat dossier. Zorg dus dat je je unieke troeven duidelijk omschrijft, dat je de sterke punten van het project beschrijft en laat zien in de foto’s. Maak gebruik van mooie, professionele foto’s die de schoonheid, de creativiteit van het project duidelijk aantonen: de trap, de overloop, de boordstenen, de plage … En zéér belangrijk: zorg voor mooie, maar vooral duidelijke foto’s van de technische ruimte.

Je dossier moet ten laatste ingediend zijn op 30 juni. Na die datum aanvaarden we geen inschrijvingen meer.

Laat de wereld weten dat je een vakman bent

Vakkennis, betrouwbaarheid en kwaliteit, met deze kernwoorden weet je de consument het meest te bekoren. In het magazine Zwembadenplus streven we daarom al naar een duidelijke en volledige berichtgeving over zwembaden en wellness. Daarnaast hebben we samen met de BSPA in 2006 een platform opgericht om de vakman op het gebied van zwembaden en wellness extra in de spotlights te zetten. Met de wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer van het Jaar bekronen we gedegen vakmanschap.

Elke Belgische zwembadbouwer en wellnessspecialist kan deelnemen aan deze wedstrijd en een bron van inspiratie zijn voor wie op zoek is naar een vakbekwaam zwembad-, sauna of zwemvijverbouwer. Als finalist krijgt u een bezoek van een professionele jury die uw project beoordeelt op zowel esthetisch als technisch vlak.

De laureaten krijgen media-aandacht in diverse magazines en online publicaties. Ook de consumentenmagazines Zwembadenplus en Wellnessplus tonen de winnaars in woord en beeld.
De wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer van het Jaar komt tot stand in samenwerking met:

combined-sponsor-logos